کارکنان صنوف فرهنگی هنری بیمه بیکاری می گیرند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/55869
ساعت 16:12 پنج‌شنبه 14 فروردين 1399
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان منطقه آزاد قشم از اختصاص بیمه بیکاری به کارکنان صنوف فرهنگی-هنری که به دلیل شیوع بیماری کروناویروس فعالیت هایشان متوقف شده، خبر داد.

به گزارش فرینا، علیرضا کمساری با اعلام این مطلب عنوان داشت: لزوم پیشگیری از شیوع این بیماری باعث توقف فعالیت های بسیاری از مردم شده که از جمله آن ها می توان به کارکنان موسسات فرهنگی- هنری، چاپخانه ها، کانون های آگهی و تبلیغات، آموزشگاه های آزاد هنری و سایر صنوف در این زمینه اشاره کرد.
وی از اختصاص بیمه بیکاری به آن دسته از فعالان فرهنگی- هنری که دارای کد کارگاهی بوده و صرفا به علت شیوع کرونا از کار بیکار شده اند خبر داد و گفت: صنوف دارای کد کارگاهی که کارگاه آن ها تعطیل شده، یا زیر یک سال سوابق بیمه ای در سال 98 دارند، مشمول این بیمه بیکاری می شوند. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان منطقه آزاد قشم افزود: در راستای اجرایی شدن ماده 2 و بند ب ماده 6 قانون بیمه بیکاری، این دسته از صنوف 30 روز مهلت دارند تا با مراجعه به  سایت وزارت کار به آدرس https://bimebikari.mcls.gov.ir برای بهره مندی از این بیمه ثبت نام کرده و علت بیکاری را حوادث غیرمترقبه اعلام نمایند.
گفتنی است، برابر مقررات تامین اجتماعی، لزوما بیمه شدگان بیکار که دارای کد کارگاهی بوده اند مشمول دریافت حق بیمه بیکاری بوده و اشخاصی که به صورت خویش فرما بیمه شده اند(مثل بیمه شدگان صندوق هنر)، مشمول این قانون نخواهند بود.

شناسه خبری: 55869

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

شاخص‌های آماری مناطق آزاد در هشت‌ماهه 1404 منتشر شد
حضور فعال دبیرخانه شورای‌عالی، سازمان‌های مناطق آزاد و سرمایه‌گذاران خارجی در رویداد کیش اکسپو 2025
عملیات اجرایی احداث جایگاه سوخت فرودگاه بین‌المللی منطقه آزاد ماکو کلید خورد
با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی