تجار ايراني فعال درقرقيزستان تسهيلات دريافت مي‌کنند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/56
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
بنا : تجار و شرکتهاي ايراني فعال درقرقيزستان پس از عقد قرارداد کالاهاي صادراتي و يا معرفي پروژه‌هاي صدور خدمات فني و مهندسي براي اخذ اعتبارات بانکي لازم حمايت مي شوند.

به گزارش بنا به نقل از شبکه اطلاع رساني بازرگاني ( شابا)، دکتر مهدي غضنفري وزير بازرگاني کشورمان ضمن بيان اين مطلب در ديدار با سفيرقرقيزستان، با اشاره به سهم ناچيز ايران از بازار قرقيزستان، خواستار جهش تجاري بين دو کشور شد و گفت:« کشورهاي همسايه بهترين گزينه براي توسعه روابط تجاري هستند وقرقيزستان ميتواند يکي از اولويتها در گسترش و تعميق روابط اقتصادي وافزايش سهم تجارت خارجي کشور باشد.»

همچنين سفير قرقيزستان در جمهوري اسلامي ايران نيز ضمن اعلام رضايت کشورش از سطح رو به رشد همکاريهاي اقتصادي با جمهوري اسلامي ايران، افزود:« قرقيزستان براي تامين کالاهاي بيشتر و نيز بهره گيري از توان و خدمات فني و مهندسي کشورمان، ارتباط با شرکتهاي ايراني و تاسيس يکي از شعبات بانک ايراني در قرقيزستان آماده همکاري با ايران است.»

شريم کلف بااشاره به فعاليت 170 شرکت ايراني در قرقيزستان اظهار داشت:« همراهي با تجار ايراني و کمک به راه اندازي شرکت هاي ايراني در قرقيزستان ، هماهنگي ديدار تجار با مسئولان قرقيزي و تلاش براي انجام تبادلات کالايي ميان دو کشور را با کاهش ماليات و تعرفه‌هاي گمرکي از عمده خدمات و اقدامات سفارت قرقيزستان در جهت توسعه روابط تجاري با ايران است .»

گفتني است، در اين ديدار ليست پروژه‌هايي که نيازمند همکاري وزارت بازرگاني است و پيگيري و ارايه تسهيلات بانکي به پيمانکاران ايراني که پروژه جديدي در کشور قرقيزستان آغاز کنند و نيز امضاي موافقت نامه تعرفه‌هاي ترجيحي براي به حداقل رساندن تعرفه‌هاي گمرکي از عمده مواردي بود که در اين ديدار از سوي وزير بازرگاني تهيه شد .
202.




شناسه خبری: 56

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی