تکذیب واگذاری جزیره کیش به چینی ها

لینک کوتاه: freena.ir/detail/56872
ساعت 10:35 چهارشنبه 18 تير 1399
دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در واکنش به انتشار شايعاتي مبني بر «واگذاري بخش هايي از سواحل جنوبي كشور و جزيره كيش به چینی ها» توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در پي انتشار شايعاتي مبني بر واگذاري بخش هايي از سواحل جنوبي كشور و جزيره كيش به چینی ها به اطلاع ميرساند؛ 
اين اخبار هيچ منبع و منشاء مستندي ندارد و سوابق اين كذبيات به صفحاتي متعلق به افراد وابسته به بيگانگان در فضاي مجازي بوده كه به دفعات تكذيب شده است.
آنچه بر همگان عيان است حفظ استقلال و تماميت ارضي كشور بر همه اهداف ارجحيت داشته و دارد و تمامي اركان نظام و به تبع آن همه بخش هاي دولت در همين راستا قدم برمي دارند.
همانطور كه در صحبت هاي سخنگوی  محترم دولت هم تاكيد شد در قرارداد ٢٥ ساله با چین هیچ مساله محرمانه ای وجود ندارد و تاکنون هیچ قراردادی برای واگذاری زمین، بندر و... نداشته ایم.
در شرايط سخت كنوني كه دشمنان نظام در پي ايجاد گسست ميان مردم و بهره برداري به نفع خواسته های نامشروع خود در مقابل توفیقات بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی در جهان هستند، بی تردید تقویت انسجام و همبستگی و تزریق امید به آحاد مردم در جامعه حسب فرمایشات مقام معظم رهبری جز مهمترین اهداف سازمان های مناطق آزاد کشور است.
و انتظار ميرود رسانه ها نيز همگام و همراه با ساير بخش ها در راستاي تنوير افكار عمومي و جلوگيري از تشويش اذهان مردم عزيز فعالانه و مسئولانه اقدام نمايند.
 

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی