مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس:

کمک 30 میلیارد ریالی منطقه ویژه به حوزه سلامت استان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/56911
ساعت 14:32 شنبه 21 تير 1399
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن تشریح دستاوردهای اخیر اقتصادی این منطقه عظیم اقتصادی گفت: از عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خویش نیز غافل نشده‌ایم.

به گزارش فرینا به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان، حسن خلج طهرانی در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده به تشریح اقدامات صورت گرفته در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس پرداخت.
خلج طهرانی ضمن اشاره به اشتغال‌زایی 12 هزار نفری در این منطقه عظیم اقتصادی، گفت: با این حال ما صرفا بنگاهی اقتصادی ـ تولیدی نیستیم و تلاش داریم در حوزه مسئولیت های اجتماعی نیز منافع ذی‌نفعان اصلی خود یعنی مردم منطقه را نیز مد نظر قرار دهیم.
وی افزوده: به عنوان مثال در چالش اخیر درگیر شدن هرمزگان با ویروس مهلک کرونا بیش از 30 میلیارد ریال را به حوزه سلامت اختصاص دادیم تا وضعیت بهداشتی و درمانی هم استانی های گران‌قدرمان ارتقا یابد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس سپس به تشریح طرح اقتصادی ـ اجتماعی انتقال پساب بندرعباس به منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس پرداخت و گفت: با اجرای این طرح مطالبه به‌حق مردم هرمزگان مبنی بر عدم ورود پساب به آب دریا محقق می‌شود و زیرساخت‌های منطقه ویژه نیز تقویت خواهد شد که این فرآیند به تامین آب پایدار برای صنایع، جذب بیشتر سرمایه‌گذار در حوزه صنعت و ایجاد جهش تولید کمک می‌کند.
در ادامه این دیدار حجت‌الاسلام عبادی زاده از اشتعال زایی گسترده و جذب نفرات بومی در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس تقدیر کرد و افزود: با این حال توقع می‌رود با توجه به شرایط خاص جغرافیایی و اجتماعی هرمزگان نسبت به اشتغال بیشتر نیروهای بومی در صنایع فولادی مستقر در منطقه ویژه تلاش صورت گیرد.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان اجرای طرح انتقال پساب بندرعباس به منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس را اقدامی قابل تقدیر خواند و گفت: این موضوع به ارتقا سطح محیط زیست، بهداشت و زندگی عمومی مردم استان منجر خواهد شد.
وی در پایان از زحمات تلاشگران عرصه جبهه اقتصادی تقدیر کرد و خواستار اقدامات جهادی در سال رونق تولید شد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد
بازدید دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از منطقه ویژه زرندیه
آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی