تعرفه بسته های اینترنت تله کیش افزایش نمی یابد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/57100
ساعت 10:22 سه شنبه 7 مرداد 1399
علی رغم افزایش تعرفه بسته های اینترنت سایر اپراتور های تلفن همراه کشور، اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش هیچگونه سیاستی در خصوص افزایش تعرفه ندارد.

به گزارش فرینا، رئیس و عضو هیأت امناء اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر اینکه این اپراتور در راستای حفاظت از حقوق مشترکین و حمایت از ساکنین و کسب و کارهای واقع در جزیره کیش، بر خلاف دو اپراتور تلفن همراه کشور، هیچگونه سیاستی در خصوص افزایش تعرفه بسته های اینترنت خود ندارد.

مهدی نجاری اضافه کرد: برخلاف دیگر اپراتور ها که علاوه بر افزایش تعرفه، نسبت به حذف بسته های بلند مدت خود نیز اقدام نموده اند، تله کیش در راستای حمایت از مشترکین خود در دوران شیوع بیماری کرونا و با توجه به تاثیر آن بر اقتصاد خانواده ها و کسب و کارهای فعال در جزیره کیش، با حفظ بسته های بلند مدت خود و همچنین عدم تغییر تعرفه، از رویکرد سازمان منطقه آزاد کیش در راستای حمایت و حفاظت از حقوق مشترکین حوزه ICT خبر داد.

نجاری خاطرنشان کرد: بسته های حجمی اینترنت این اپراتور از ۱ گیگ تا ۵۰ گیگ و از ۳۰ روز تا ۶ ماه توسط مشترکین از طریق سامانه کد دستوری #934* قابل فعالسازی بوده و تعرفه این بسته ها با توجه به عدم دریافت مالیات بر ارزش افزوده و هزینه پایین، مقرون به صرفه ترین بسته های اینترنت در بین تمامی اپراتور های تلفن همراه کشور می باشد.

اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان اپراتور اختصاصی این جزیره در حال حاضر دارای ۲۰ هزار مشترک بوده و سیم کارت های این اپراتور علاوه بر جزیره کیش در سایر نقاط کشور نیز قابل استفاده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی