امروز پنج‌شنبه 7 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

بهره برداری از سه پروژه در قالب طرح توسعه شرکت تولیدی، صنعتی «شمس جاوید اروند» در منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/57209
ساعت 13:53 يکشنبه 19 مرداد 1399
سه پروژه که در قالب طرح توسعه یک شرکت تولیدی ،صنعتی در شهرک صنعتی شماره یک آبادان به بهره برداری رسید.

به گزارش فرینا، معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند در آئین بهره برداری از این سه پروژه که در قالب طرح توسعه شرکت تولیدی، صنعتی شمس جاوید اروند در شهرک صنعتی شماره یک آبادان انجام شده است، ضمن تبریک عید غدیر خم و روز خبرنگار همچنین قدردانی از سرمایه گذاران بخش خصوصی در راه اندازی این مجموعه تولیدی و صنعتی، اظهار کرد: بنا بر قولی که به مردم منطقه دادیم قرار شد تا در قالب “نهضت جهش تولید در سرزمین فتح” هر هفته یک پروژه را در بازده زمانی سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر تا پنجم مهر سالروز شکست حصر آبادان به سرانجام برسانیم و اگر چه شاید در ابتدای کار، این حرف شاید در حد یک شعار قلمداد می شد اما امروز خداوند را شاکریم که در افتتاح هشتمین پروژه از این نهضت با عنوان ” طرح توسعه شرکت شمس جاوید اروند ” با بیش از ۳۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری، زمینه اشتغال ۱۳۳ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شده است .

سید علی موسوی با اشاره به راهبردهای سازمان منطقه آزاد اروند در سال جهش تولید افزود: ویژگی عمده این پروژه «صادرات محور» بودن محصولاتش یعنی یکی از اصلی ترین راهبردهای سازمان منطقه آزاد اروند است که طبق آنچه در این باره گفته ایم از محصولات صادرات محور در جهت تحقق یکی از اهداف و راهبردهایمان حمایت می کنیم.

موسوی تصریح کرد: خوشبختانه ظرف چهار ماه گذشته ۳۰ میلیون دلار از تولیدات منطقه اروند به کشورهای حوزه ی خلیج فارس و اروپایی صادر شده است.

وی یادآور شد: امید می رود با آغاز فعالیت این پروژه ها و افزوده شدن تولیداتشان به چرخه صادرات محصولات منطقه، بتوانیم رکورد سال گذشته که بیش از ۲۲۰ میلیون دلار در سال بود را در سال جاری بشکنیم.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند گفت: به رغم شیوع ویروس کرونا و تحریم های ظالمانه در چهار ماهه ی گذشته، بخش خصوصی داخلی بیش از ۳۷۰ میلیارد تومان در منطقه سرمایه گذاری کرده است که این میزان سرمایه گذاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از۲۰ درصد رشد سرمایه گذاری داخلی را نشان می دهد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت