با همکاری شرکت‌های سرمایه‌گذاری انجام می‌شود:

راه‌اندازی هاب لجستیک در منطقه ویژه اقتصادی سهلان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/57283
ساعت 09:45 يکشنبه 26 مرداد 1399
در نشستی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا، مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران و جمعی از مدیران این حوزه بررسی شد.

به گزارش فرینا به نقل از خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، علی جهانگیری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در این نشست که در محل شرکت آتیه صبا تشکیل شد، با اشاره به زیرساخت‌های موجود در استان، بر امتیازات منطقه ویژه اقتصادی سهلان و اهمیت راه‌اندازی هاب لجستیک در این منطقه تأکید کرد.
سیدعلیرضا عظیمی‌پور، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا هم با تشریح سیاست‌های سرمایه‌گذاری در صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت آتیه صبا، از پیشنهاد استان آذربایجان شرقی مبنی بر راه‌اندازی هاب لجستیک در منطقه ویژه اقتصادی سهلان استقبال کرد.
محمدرضا اسدی، مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران نیز با اشاره به ظرفیت‌های منطقه ویژه اقتصادی سهلان و اهمیت حوزه لجستیک، آمادگی این شرکت را برای همکاری در جهت راه‌اندازی هاب لجستیک اعلام کرد.
همدانی، مدیر عامل شرکت توسعه مهندسی ایرانیان نیز ویژگی‌های طرح هاب لجستیک منطقه ویژه اقتصادی سهلان را تشریح کرد.
در این جلسه مقرر شد کمیته‌ای تخصصی به منظور بررسی این طرح و چگونگی اجرای آن تشکیل شود.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد
بازدید دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از منطقه ویژه زرندیه
آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی