راه اندازی یگان حفاظت اراضی دولتی در منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/57372
ساعت 11:53 دوشنبه 3 شهريور 1399
مدیر اطلاعات جغرافیایی و طرح های کلان توسعه زیرساخت سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: با عنایت به لزوم پایش و حفاظت از اراضی دولتی واقع در محدوده سازمان منطقه آزاد اروند، گشت مشترک حفاظت از اراضی دولتی تشکیل و شروع به کار نمود .

به گزارش فرینا، مجید رحیمی قشقایی با اشاره به گستردگی محدوده جغرافیایی منطقه آزاد اروند و افزوده شدن محدوده های شهری و روستایی شهرستان های آبادان و خرمشهر به این گستره، خاطرنشان کرد: این اراضی بعنوان سرمایه ارزشمند مردم منطقه و بستر پیاده سازی طرح‌های توسعه  مطرح هستند، که به منظور پیشگیری از تصرفات غیر مجاز و دست اندازی به حقوق شهروندان تحت کنترل بیشتر قرار گرفتند. این یگان  با همکاری و هم افزایی حوزه‌های حراست و حقوقی منطقه آزاد و همچنین ادارت راه و شهر سازی، به خدمت می پردازد.

‎رحیمی اظهار داشت: بدلیل وسعت بالای حدود ۳۵۰۰۰ هکتاری منطقه ناگزیر به استفاده ابزار هوشمند نظیر سنجش از دور و GIS هستیم و در فاز نخست در کنار بازدید محلی از تحلیل این داده‌ها بهره می بریم.در ‌گام بعدی و با همکاری حوزه فناوری اطلاعات، سامانه تعاملی پایش اراضی و همچنین سامانه تحلیل تصاویر پهبادی که تجربه موفقی در برخی کلان‌شهر‌ها بوده است، در دستور کار قرار خواهد گرفت.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

عملیات اجرایی احداث جایگاه سوخت فرودگاه بین‌المللی منطقه آزاد ماکو کلید خورد
با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده
برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی