بازوی پرقدرت جهش تولید

لینک کوتاه: freena.ir/detail/60853
ساعت 12:50 شنبه 16 اسفند 1399
«جهش تولید» عنوان سال جاری است. تحقق این هدف به توجه و بررسی دقیق پتانسیل‌های موجود در کشور و ارزیابی همه‌جانبه و مرور موفقیت‌های تولیدی مناطق ویژه اقتصادی، از جمله منطقه استراتژیک خلیج فارس، نیازمند است.

همان‌طور که از نام منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس پیداست، عمده شرکت‌های تولیدکننده حاضر، در حوزه صنایع معدنی و فلزی مشغول به فعالیت هستند.
هدف از تاسیس شرکت‌های فولادی در این منطقه نیز در راستای تحقق افق تولید 10میلیون تن فولاد در استان هرمزگان و تبدیل شدن این استان به یکی از قطب‌های تولیدکننده فولاد کشور و قرارگیری آن در جایگاه یکی از بازوهای کمکی اصلی در تحقق افق 55 میلیون تنی فولاد چشم‌انداز 1404 است.
توسعه روزافزون زیرساخت‌ها در منطقه ویژه خلیج فارس به ارتقای حجم تولید شرکت‌های مستقر در این منطقه کمک خواهد کرد. مزایا و زیرساخت‌های خوب منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس منجر شده است که این منطقه تولیدکننده سبد خوبی از کالاهای حوزه صنعت و معدن باشد، به طوری که دربرگیرنده طیف وسیعی از محصولات صنایع معدنی و فلزی است.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی