پشتيباني و تامين منابع مالي اولين اقدام براي حمايت از توليد در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/61052
ساعت 16:17 پنج‌شنبه 26 فروردين 1400
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، امروز پنجشنبه (26 فروردین ماه 1400) در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان از واحدهای تولیدی مستقر در این منطقه بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری فرینا، حمیدرضا مومنی در جمع خبرنگاران ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به شعار سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به منظور تحقق این شعار اقدامات گسترده ای در حوزه پشتیبانی واحدهای تولیدی و تامین منابع مالی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی انجام داده است.

حمیدرضا مومنی به برخی مشکلات که بر سر راه رفع موانع تولید با دیگر دستگاه های اجرایی کشور وجود دارد اشاره کرد و افزود: علاوه بر مشکلاتی که با دستگاه های اجرایی کشور وجود دارد، در قوانین و مقررات نیز با مشکلاتی مواجه هستیم. تقریبا با موانعی که در 8 منطقه آزاد کشور وجود دارد مطلع هستیم.

مومنی ادامه داد: به منظورپشتیبانی های مالی مذاکراتی با مسئولان بانکی کشور صورت گرفته است. در خصوص تامین منابع مالی در حوزه تولید و همچنین واحدهای تولیدی که مشکل تامین منابع مالی دارند با صندوق توسعه ملی مذاکراتی انجام شده که در حوزه تامین ارز بتوانیم از این بخش به واحدهای تولیدی خدمات ارائه دهیم. در حوزه قوانین و مقررات نیز برخی از دستگاه های اجرایی مذاکراتی انجام شده و در تلاشیم تا پایان ماه جاری این موانع را به حداقل برسانیم.

گفتنی است؛ مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با حضور در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان از «شرکت استیل سازان صنعت ماهان پویا»، «شرکت صنایع آرنیکا نساج آرمان»، «شرکت کهن استیل پارس پندار» بازدید کرد.

«احمد جمالی» معاون اقتصادی، «جواد عباس پور آشنا آباد» مدیر هماهنگی مناطق ویژه اقتصادی، «نریمان توکلی جویباری» مشاور و مدیرکل حوزه دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ «حمیدرضا مومنی» را در این بازدید همراهی کردند.

گالری تصاویر

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی