توقف 73 فروند کشتی حامل کالای اساسی در بندر امام خمینی (ره) در 3 ماه نخست امسال

لینک کوتاه: freena.ir/detail/61798
ساعت 10:52 چهارشنبه 9 تير 1400
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) از توقف 73 فروند کشتی حامل کالای اساسی در بندر امام خمینی (ره) در 3 ماه نخست امسال خبر داد.

به گزارش فرینا، عادل دریس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: با بکارگیری توان تجهیزاتی و عملیاتی با هدف برقراری زنجیره تأمین کالای اساسی 4 میلیون و 145 هزار تن انواع کالای اساسی از 73 فروند کشتی در این مجتمع بزرگ بندری تخلیه شد که 3 درصد رشد را نسبت به مدت مشابه پارسال نشان می‌دهد.
دریس با بیان اینکه از ابتدای سال 1400 تا کنون 3 میلیون و 622 هزار تن انواع کالای اساسی از انبار‌های این مجتمع بزرگ بندری بارگیری و به اقصی نقاط کشور ارسال شده است، افزود: حمل و نقل چندوجهی به منظور تسریع در خروج کالا از بندر و کاهش هزینه تمام شده برای مشتریان نقش مهمی ایفا می‌کند.
وی اظهار داشت: بیش از 379 هزار تن انواع کالای اساسی از ایستگاه‌ها و پایانه‌های ریلی بندر امام خمینی (ره) بارگیری و از طریق راه‌آهن سراسری به دیگر نقاط کشور حمل و 3 میلیون و 242 هزار تن شامل؛ گندم، ذرت، جو، دانه روغنی، کنجاله سویا، شکر، برنج و روغن خوراکی نیز به وسیله ناوگان جاده‌ای و ریلی به مبادی مصرف جابجا شده است.
منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) میزان کالا‌های اساسی موجود در مجتمع بندری امام خمینی (ره) را بالغ بر 3 میلیون و 365 هزار تن اعلام و تصریح کرد: به تدریج پس از پشت سرگذاشتن تشریفات قانونی ترخیص و در بازار‌های مصرف توزیع می‌شوند.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی