سالانه بیش از 500 هزار تن انواع عصاره توسط شرکت چاشنی زرین تولید می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/62002
ساعت 14:57 يکشنبه 10 مرداد 1400
مدیر عامل شرکت چاشنی زرین البرز گفت: سالانه بیش از 500 هزار تن انواع عصاره و چاشنی غذایی توسط این شرکت که در منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر است تولید و در داخل و خارج از کشور به فروش می رسد.

به گزارش فرینا، شیرزاد احمدی افزود: این شرکت در سال 95 و با ثبت برند ZERبا هدف تولید و بسته بندی انواع عصاره ها، چاشنی های غذایی، سوپ های نیمه آماده و روغن زیتون در منطقه ویژه اقتصادی پیام فعالیت خود را آغاز کرد.

احمدی اضافه کرد: با مجموع اقدامات صورت گرفته شرکت توانایی صادرات سالانه یک هزار تن انواع عصاره به ارزش بیش از 2 میلیون دلار و 400 تن انواع سوپ نیمه آماده به ارزش بیش از یک میلیون دلار را دارد.

وی خاطر نشان کرد: با بهبود و بررسی مستمر زیر ساخت های فناوری و رعایت اصول رضایت مشتری، تولید با اولویت و هدف غذای سالم در این هولدینگ و شرکت های مجموعه آن نهادینه شده است.

همچنین شرکت چاشنی زرین البرز موفق شده فرصت شغلی برای حداقل 35 نفر به صورت مستقیم و 300 نفر به صورت غیر مستقیم را ایجاد که این راه تا رسیدن به هدف تولیدات هر چه بیشتر و با کیفیت تر و اشتغال زایی ادامه خواهد داشت.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی