راه‌اندازی پویش «همیاران سلامت» برای مبارزه با کرونا در قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/62039
ساعت 14:28 شنبه 16 مرداد 1400
به همت معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم و همکاری هیات دوچرخه سواری، مدیریت اجتماعی و سلامت و مدیریت ورزش و جوانان این سازمان پویش «همیاران سلامت» در شهر قشم آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم فرهنگ سازی و تشویق قشموندان به رعایت پروتکل های بهداشتی پویش «همیاران سلامت» با حضور 20 نفر از رکاب زنان عضو هیات دوچرخه سواری منطقه آزاد قشم برگزار می شود.
در این برنامه فرهنگی – اجتماعی، دوچرخه سواران شهرستان قشم در قالب تیم هایی با شعار «من ماسک میزنم» در نقاط پرتردد به سراغ قشموندان رفته و ضمن توزیع ماسک رایگان آنها می خواهند که ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، باعث قطع زنجیره انتشار ویروس کرونا شوند.
طبق برنامه ریزی صورت گرفته پویش «همیاران سلامت» به مدت پنج روز هر روز بعد از ظهر توسط اعضای هیات دوچرخه سواری منطقه آزاد قشم در شهرها و روستاهای سطح جزیره اجرایی خواهد شد.
برگزاری پویش «همیاران سلامت» فرصتی است تا ضمن فرهنگ سازی و تشویق مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا و کمک به خروج از وضعیت بحرانی، می تواند زمینه ساز کشف استعدادهای برتر و قهرمان پروری نیز باشد.

آخرین اخبار

عملیات اجرایی احداث جایگاه سوخت فرودگاه بین‌المللی منطقه آزاد ماکو کلید خورد
با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده
برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی