منطقه آزاد اروند؛ اولین مقصد سفر «دکتر سعید محمد»

لینک کوتاه: freena.ir/detail/62529
ساعت 12:01 چهارشنبه 21 مهر 1400
«منطقه آزاد اروند» اولین مقصد سفر مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی است.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، «دکتر سعید محمد» فردا پنجشنبه (22 مهرماه) در قالب اولین سفر دوره ای بازدید از مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی، به منطقه آزاد اروند سفر می کند.
بر اساس برنامه اعلام شده، مشاور رییس جمهور و هیئت همراه در اولین روز از این سفر دو روزه، در بدو ورود با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهیدان ادای احترام خواهد کرد.
 بازدید از پروژه های عمرانی، صنعتی، نفت و انرژی و نشست با فعالان اقتصادی، نخبگان و خانواده معزز شهدا و ایثارگران در دستور کار «دکتر سعید محمد» در سفر به منطقه آزاد اروند قرار دارد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی