سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم در دیدار با خانواده شهدا عنوان کرد؛

امنیت و آرامش امروز کشور مدیون ایثار شهداست

لینک کوتاه: freena.ir/detail/62876
ساعت 10:41 چهارشنبه 3 آذر 1400
سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: امنیت و آرامش امروز کشور بیش از هرچیز مدیون ایثار و از خودگذشتگی شهدا و خانواده های آنهاست.

به گزارش فرینا، افشار فتح الهی در دیدار خانواده شهیدان محمد کاملی و محمد توریانی، اظهار داشت: دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران و رسیدگی به امور آنان وظیفه همه مسئولان است و باید در اولویت قرار گیرد.
فتح الهی با بیان اینکه همه ما مدیون خون پاک شهدا هستیم، تصریح کرد: شهدا و ایثارگران به گردن همه آحاد جامعه حق دارند چراکه اقتدار و عزت ایران اسلامی مدیون رشادت و جانفشانی این عزیزان است.
وی همچنین دستوراتی را پیرامون بررسی آخرین وضعیت پروژه احداث گلزار شهدای قشم و ساماندهی این طرح صادر نمود.
گفتنی است؛ در دیدار افشار فتح الهی سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم با خانواده شهیدان محمد کاملی و محمد توریانی، سردار اباذر سالاری فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا حاجبی امام جمعه شهرستان قشم و جمعی از مدیران سازمان منطقه آزاد و شهرستان قشم نیز حضور داشتند.

آخرین اخبار

برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم
همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از اداره کل گمرک منطقه
ارس تنها منطقه آزاد عضو سازمان جهانی گردشگری است
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی