با دریافت تندیس و لوح تقدیر از معاون اول رییس جمهور؛

شرکت چوبکاران عصر نوین منطقه آزاد انزلی صادر کننده نمونه کشوری شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/63049
ساعت 11:11 سه شنبه 23 آذر 1400
در جریان بیست و پنجمین همایش روز ملی صادرات ایران که با حضور معاون اول،معاون اقتصادی و معاون علمی ـ فناوری رییس جمهور، وزیر صمت و رییس سازمان توسعه تجارت کشور در محل دائمی نمایشگاه های بین‌المللی تهران برگزار شد، از «شرکت چوبکاران عصر نوین منطقه آزاد انزلی» به عنوان صادر کننده نمونه کشوری تجلیل به عمل آمد.

به گزارش فرینا، در این مراسم از میان 500 شرکت صادر کننده کشور، 52 شرکت در گروه های مختلف کالاهای صادراتی مورد تجلیل قرار گرفتند که در این میان از مهندس فرزاد فکری مدیر مجموعه تولیدی ـ صادراتی چوبکاران عصر نوین منطقه آزاد انزلی نیز به عنوان یکی از 38 شرکتی که موفق به کسب عنوان «صادرکننده نمونه ملی» و دریافت تندیس و لوح تقدیر شد، تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است؛ شرکت مزبور که از جمله شرکت های مشغول به فعالیت در شهرک صنعتی ناحیه یک منطقه آزاد انزلی است که  ظرف چهار سال گذشته صادرات قابل توجهی به بازارهای منطقه ای داشته و از سال گذشته نیز تاکنون موفق به صادرات محصولات تولیدی خود به کشورهای ارمنستان، گرجستان، جمهوری آذربایجان، عراق، پاکستان و افغانستان شده است.

شرکت چوبکاران عصر نوین منطقه آزاد انزلی با نام تجاری "AGE GROUP" از تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور در حوزه صنایع سلولوزی در حوزه بخش ساختمان سازی است که از سال 1394 با هدف توسعه و گسترش صادرات خود با بهره گیری از مزایا و معافیت های قانونی، وجود زیرساخت های مورد نیاز و طرح های حمایتی سازمان منطقه آزاد انزلی، اقدام به تأسیس شرکت در این منطقه و احداث کارخانه‌ای به وسعت 18 هزار مترمربع با حجم سرمایه گذاری اولیه 80 میلیارد ریال نمود. این شرکت یکی از تولیدکنندگان فعال در حوزه تولید انواع پروفیلMDF، ورقMDF با روکش های‌گلاس، دیوارپوش PVC، کف‌پوش، پارکت، صفحه کابینت و تایل سقفی برای استفاده در دکوراسیون داخلی است.

گالری تصاویر

آخرین اخبار

زیست‌بوم بین‌المللی اقتصاد دیجیتال منطقه آزاد انزلی ایجاد می‌شود / تبدیل منطقه آزاد انزلی به هاب منطقه‌ای استارتاپ‌های تكنولوژی و اقتصاد هوشمند
ماکو به قطب نوظهور تولیدات دامی و باغی شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود
کشاورزی محور اصلی توسعه ماکو است
نشست راهبردی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در منطقه آزاد ماکو برگزار شد
بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی