ورود 111 فروند کشتی به بندر آستارا طی 9 ماه

لینک کوتاه: freena.ir/detail/63218
ساعت 12:48 سه شنبه 14 دی 1400
​مدیرکل و مدیر منطقه ویژه اقتصادی آستارا با اشاره به رشد 324 درصدی تخلیه و بارگیری کانتینری بندر آستارا در 9 ماهه نخست سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: میزان ورودی کشتی به این بندر نیز با 111 فروند کشتی 14 درصد رشد داشت.

به گزارش فرینا به نقل از مانا، حمیدرضا آبایی با اشاره به رشد 13 درصدی میزان تخلیه و بارگیری از بندر آستارا اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 177 هزار تُن کالای نفتی و غیر نفتی از بندر آستارا تخلیه و بارگیری شده است این درحالیست که سال گذشته این مقدار 156 هزار تُن بود.
آبایی افزود: در 9 ماه گذشته 167 هزار و 505 تُن کالای غیرنفتی نیز از بندر آستارا تخلیه و بارگیری شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با 144 هزار و 741 تُن، بیش از 15 درصد رشد داشت.
وی همچنین با اشاره به رشد 324 درصدی تخلیه و بارگیری کانتینری در بندر آستارا خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 707 (TEU) در بندر آستارا تخلیه و بارگیری شد و میزان ورودی کشتی به این بندر نیز با 111 فروند کشتی 14 درصد رشد داشت.
مدیرکل و مدیر منطقه ویژه اقتصادی آستارا تصریح کرد: از فروردین تا پایان آذرماه امسال 14 هزار و 908 تُن کالای غیرنفتی از بندرآستارا ترانزیت شد که این مقدار در مقایسه با سال گذشته 207 درصد رشد را نشان می‌دهد. علاوه بر این حدود هشت هزار تُن کالاهای نفتی از این بندر ترانزیت شد که افزایش 78 درصدی را نشان میدهد.
آبایی، ترانشیپ کشتی از این بندر در 9 ماهه امسال را 119 مورد اعلام کرد که این مقدار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 100 درصد با رشد همراه بود.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی