امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

قیمت کالاهای وارداتی با مقررات امور گمرکی مناطق آزاد باید متفاوت باشد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/63393
ساعت 12:54 يکشنبه 10 بهمن 1400
معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: قیمت تمام شده کالاهای وارداتی با مقررات امور گمرکی مناطق آزاد باید با کالاهای که با رویه کمرگ جمهوری اسلامی ایران وارد میشود؛ متفاوت باشد.

به گزارش فرینا، خانی در جلسه کمیسیون تسهیل تجارت و مدیریت واردات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان که با محوریت بررسی مشکلات و موانع واردات کالا و ارائه راهکارهایی جهت رونق گمرک منطقه آزاد اروند برگزار شد؛ افزود: ساکنین منطقه آزاد اروند باید تفاوت قیمت کالاها را نسبت به سرزمین اصلی احساس کنند.

وی خاطر نشان کرد: معاونت سرمایه گذاری این سازمان و اتاق های بازرگانی آبادان و خرمشهر با کمک ادارات صمت و اصناف نباید اجازه بدهند که بازرگانی کالایی را با رویه مناطق آزاد وارد اما به قیمت سرزمین اصلی عرضه کند.

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به رسیدن به یک ادبیات مشترک، خاطر نشان کرد: دغدغه ما با اتاق های بازرگانی مشابه است و نباید اختلاف و یا شائبه ای به وجود بیاید بلکه بایستی به اتفاق همت کنیم و با اراده و انگیزه مشکلات پیش رو را حل کنیم.

خانی، با تاکید مجدد بر نتیجه محور بودن جلسات، گفت: می پذیریم که با مشکلاتی در منطقه روبرو هستیم اما باید به این مهم نیز توجه کرد که با بزرگ نمایی معضلات باعث فرار سرمایه گذار و سرمایه از اروند می شویم.

وی یادآور شد: لزوم اجرای قوانین چگونگی اداره مناطق آزاد بر اصلاح این قوانین ارجحیت دارد؛ چرا که مشکل اصلی ما استقرار قوانین در این مناطق است.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند ادامه داد: دیدگاه منطقه آزاد در آبادان و خرمشهر حاکم نیست و هنوز تفکر قوانین دولتی در مناطق آزاد برقرار است. 

خانی با تاکید بر اینکه در حوزه بازرگانی در مرز شلمچه مدیریت یکپارچه و در اختیارسازمان منطقه آزاد اروند است، خاطر نشان کرد: در پایانه مسافربری مشکلاتی در این خصوص وجود دارد که به دنبال ساماندهی این پایانه نیز هستیم

وی همچنین خاطر نشان کرد: نه تنها صدای بازرگانان و فعالین اقتصادی را می شنویم بلکه صدای شما هم خواهیم بود.

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند یادآور شد: سرمایه گذاری سنگینی بالغ بر 20 میلیارد تومان برای راه اندازی ایکس ری شلمچه انجام شده است که متاسفانه بدون استفاده مانده است جلسه ای در همین خصوص با مسئولان و مدیران استانی که دست اندکار هستند در این مرز برگزار خواهیم کرد.

استقرار نمایشگاه تولیدات داخلی کشور در مرز بین المللی شلمچه، افزایش معافیت های گمرکی در مناطق محروم از 25 درصد به 35 درصد و پیگیری مشکل صادارات از عراق علیرغم فعال بودن کد وارداتی شلمچه از دیگر موارد مطرح شده توسط معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند با اتاق بازرگانی آبادان و جمعی از بازرگانان و تجار حاضر در این نشست بود.

شناسه خبری: 63393

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت