رفع تصرف 1288 متر مربع اراضی خالصه در 4 روستای قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/63488
ساعت 12:04 شنبه 23 بهمن 1400
رییس یگان حفاظت از اراضی ملی، دولتی و اجراییات سازمان منطقه آزاد قشم از رفع تصرف چهار قطعه از اراضی خالصه واقع در خارج از محدوده طرح هادی روستاهای گوران، چاهو شرقی و گوری و همچنین روستای طولا جزیره قشم مجموعا به مساحت یک هزار و 288 مترمربع توسط این یگان خبر داد.

به گزارش فرینا، مصطفی مازندرانی ارزش تقریبی این قطعات زمین رفع تصرف شده را جمعا دو میلیارد و 160 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: رفع تصرف این اراضی وفق دستور دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان قشم انجام شد.
رییس یگان حفاظت از اراضی ملی، دولتی و اجراییات سازمان منطقه آزاد قشم افزود: این قطعات شامل سه قطعه  از اراضی خالصه واقع در خارج از محدوده طرح هادی روستاهای گوران، چاهو شرقی و گوری به مساحت 1070 مترمربع به ارزش تقریبی یک میلیارد و 70 میلیون ریال و یک قطعه از اراضی خالصه واقع در روستای طولا به مساحت 218 مترمربع به ارزش تقریبی یک میلیارد و 90 میلیون ریال بود که با همکاری مامورین پلیس امنیت اقتصادی و یگان امداد نیروی انتظامی شهرستان قشم بدون هیچگونه تلفات وخسارات مالی و جانی رفع تصرف کرد. 
مازندرانی با تاکید بر تداوم این این گونه اقدامات برای احقاق حقوق مردم جزیره از حمایت های قانونی امید مهدوی مجد دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان قشم وهمچنین از فرماندهی انتظامی شهرستان قشم و سایرمسئولینی که در این امر با یگان حفاظت از اراضی ملی، دولتی و اجراییات سازمان منطقه آزاد قشم همکاری داشته اند، صمیمانه تقدیر و تشکر کرد.

آخرین اخبار

برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم
همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از اداره کل گمرک منطقه
ارس تنها منطقه آزاد عضو سازمان جهانی گردشگری است
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی