رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

اساتید و علمای حوزه ارتباط وثیقی با جامعه داشته و پیگیر نگرانی های اقتصادی این روزهای مردم اند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/64192
ساعت 08:07 دوشنبه 26 ارديبهشت 1401
آیت الله حسینی بوشهری گفت: دغدغه عمومی جامعه ما از یک سو و حضرات آیات عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از سوی دیگر ما را به برگزاری نشستی با وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی و پیگیری دغدغه ها و نگرانی های اقتصادی این روزهای مردم ترغیب نمود.

به گزارش فرینا به نقل از شادا، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری عصر امروز در نشست وزیر امور اقتصادی و دارایی با اعضای شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: با توجه به شرایط روز جامعه اقتضا می کرد که یکی از وزرای محترم که دست اندرکار مسائل اقتصادی کشور و برنامه جدید در رابطه با مسئله معیشت و اقتصاد است، در جمع اساتید حوزه علمیه قم حضور پیدا کنند و توضیحات لازم در خصوص برنامه های جدید را ارائه فرمایند.
وی افزود: دغدغه عمومی جامعه ما از یک سو و حضرات آیات عضو جامعه مدرسین از سوی دیگر ما را به برگزاری این نشست ترغیب نمود.
آیت الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: قطعاً ارتباط وثیقی بین اعضای محترم جامعه مدرسین حوزه با مردم وجود داشته و همین امر سبب انتقال دل مشغولی ها و نگرانی های اقتصادی جامعه به این اساتید و علمای دینی می شود.
شایان ذکر است؛ در این نشست اعضای شورای عالی جامعه مدرسین به ایراد نظرات و پرسش های خود از وزیر امور اقتصادی و دارایی و دریافت پاسخ های آن ها پرداختند.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی