وزیر اقتصاد در جمع مدیران روابط عمومی زیر مجموعه های وزارت اقتصاد:

روابط عمومی ها در خط مقدم تصویرسازی صحیح برای جامعه باشند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/64195
ساعت 12:24 دوشنبه 26 ارديبهشت 1401
وزیر امور اقتصادی و دارایی در آستانه روز روابط عمومی و در گردهمایی مدیران ارتباطی وزارت اقتصاد مهمترین کارکرد روابط عمومی ها را تصویر سازی درست برای جامعه دانست .

به گزارش فرینا به نقل از شادا، سید احسان خاندوزی در این همایش که با حضور معاونان این وزارتخانه، مدیران روابط عمومی های بانک ها، بیمه ها، سازمان های تابعه، ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استان ها و همکاران مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اقتصاد در محل ساختمان مرکزی بانک مسکن در حال برگزاری است، ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی به مدیران و کارکنان روابط عمومی، با بیان اینکه روابط عمومی ها باید جایگاه ویژه خود را بازخوانی کنند افزود، توانمندترین، باهوش‌ترین و خردمند ترین نیروهای سازمان ها باید انتخابشان و جایگاهشان در روابط عمومی ها باشد.
خاندوزی ادامه داد، کارکنان روابط عمومی ها در صف اول و خط مقدم برای تصویرسازی صحیح برای جامعه هستند .
وی تأکید کرد، در این صورت است که جامعه فهیم و منصف ایران با سیاست های دولت همراه خواهد شد و حکمرانی موفقی در کشور رقم خواهد خورد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی