در دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی بر لزوم افزایش همکاری های دو جانبه تأکید شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/64888
ساعت 18:03 دوشنبه 31 مرداد 1401
در ادامه جلسات کاری عیسی فرهادی با مدیران ارشد استانی به منظور هم افزایی بیشتر در مسیر تحقق اهداف عالیه این سازمان، رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان میزبان محمد رضا داوطلب، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان بود.

به گزارش فرینا؛ در این نشست دو طرف با تأکید بر ظرفیت ها و توانمندی های منطقه آزاد انزلی در زمینه توسعه مناسبات اقتصادی کشورمان با کشورهای حوزه خزر و اوراسیا، بر لزوم افزایش همکاری های دو جانبه تأکید نموده و بهره گیری از آموزه های فرهنگ ایثار و شهادت در مسیر جهاد اقتصادی پیش روی و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی را حائز اهمیت و غنابخش امور اقتصادی و استمرار مجاهدت های شهدا و ایثارگران عنوان کردند.

همکاری در تکریم خانواده شهداء و ایثارگران ساکن در محدوده منطقه و بهره گیری از ظرفیت های دو طرف در مسیر توانمندسازی این خانواده ها و برگزاری دوره های آموزشی معرفت شناسی فرهنگ ایثار و شهدات که سرشار از تعهد به انجام مسئولیت ها در امور مختلف، ایثار و از خودگذشتگی برای رسیدن به اهداف عالی نظام اسلامی و موفقیت در برنامه های کاری محسوب می شود؛ از مهمترین محورهای توافق مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی و مدیرکل بنیاد شهید استان در راستای افزایش همکاری های دو جانبه بود.

گالری تصاویر

شناسه خبری: 64888

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی