مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو:

روند توسعه تجاری و صنعتی منطقه آزاد ماکو با پیوست فرهنگی دنبال می شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/65177
ساعت 14:07 سه شنبه 12 مهر 1401
مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: روند توسعه تجاری و صنعتی منطقه آزاد ماکو با رویکرد جذب سرمایه گذار و اجرای پروژه ها با پیوست فرهنگی دنبال می شود.

به گزارش فرینا،‌ حسین گروسی در آئین تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو افزود: در بند 11 اقتصاد مقاومتی به توسعه عمل مناطق آزاد و انتقال فناوری نوین تاکید شده است که توصیه ها و تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله) در خصوص مناطق آزاد، تکلیف را برهمگان روشن کرده است.

گروسی با تاکید بر عملگرایی مطابق با سفارشات رهبری(مدظله) گفت: اتخاذ سیاست های مدبرانه در این جنگ اقتصادی در کنار عملگرایی سرلوحه مدیریت منطقه خواهد بود.

وی با بیان اینکه هیچگونه گرایشی به جریانات سیاسی ندارم اضافه کرد: ولایت بزرگترین نعمت برای مردم است و با پیروی و عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب می توانیم در برون رفت از مشکلات موفق شویم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، خواستار توجه بیشتر مسئولین به مناطق آزاد شد و اضافه کرد: برای زیرساخت های منطقه آزاد جبل علی که یک صدم منطقه آزاد ماکو است، 2.5 میلیارد دلار هزینه شده است همچنین معافیت های مالیاتی در کشورهای دیگر 50 سال است که باعث جذب سرمایه گذاران به این کشورها می شود لذا برای رسیدن به جایگاه اصلی و سطح جهانی باید مسئولین و نمایندگان مجلس بیش از این به مناطق آزاد توجه داشته باشند.

گفتنی است؛ در این آئین از زحمات «محمدرضا عبدالرحیمی» تجلیل و «حسین گروسی» به عنوان مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد ماکو منصوب شد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی