با دستور سعید محمد صورت پذیرفت؛

آغاز فرآیند فروش ساختمان اداری سازمان منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/65190
ساعت 08:11 سه شنبه 19 مهر 1401
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورالعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی طی نامه ای، دستور انجام فرآیند فروش ساختمان اداری سازمان منطقه آزاد اروند را به مدیرعامل این سازمان ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، پس از اولین سفر «سعید محمد» در قامت مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی به منطقه آزاد اروند و بازدید از ساختمان مجلل این سازمان، در نشست با نخبگان، سران عشایر و ایثارگران منطقه با بیان اینکه باید به دنبال راهی برای رفاه و آسایش مردم این منطقه باشیم تا دین خود را به آنها ادا کنیم گفته بود: به دنبال خریدار مناسب برای فروش ساختمان مجلل کنونی سازمان منطقه آزاد اروند هستیم تا هزینه آن صرف زیرساخت ها در این منطقه شود.
اینک دبیر شورایعالی مناطق آزاد با اشاره به طرح موضوع فروش ساختمان منطقه آزاد اروند در جلسه شورایعالی در حضور رئیس جمهور محترم و تایید ایشان و علی رغم مخالفت برخی نمایندگان به جهت تخصیص منابع حاصل از فروش ساختمان مذکور به زیرساخت های منطقه و فعالیت های عمرانی شهرهای آبادان و خرمشهر با رعایت قوانین و مقررات مربوطه و اخذ مجوز لازم دستور انجام فرآیند فروش آن را به این سازمان صادر کرد تا درآمد حاصل از آن برای رفاه حال مردم هزینه گردد.
 

آخرین اخبار

زیست‌بوم بین‌المللی اقتصاد دیجیتال منطقه آزاد انزلی ایجاد می‌شود / تبدیل منطقه آزاد انزلی به هاب منطقه‌ای استارتاپ‌های تكنولوژی و اقتصاد هوشمند
ماکو به قطب نوظهور تولیدات دامی و باغی شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود
کشاورزی محور اصلی توسعه ماکو است
نشست راهبردی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در منطقه آزاد ماکو برگزار شد
بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی