مشاور رئیس جمهور در جمع فعالان اقتصادی چابهار مطرح کرد؛

 منطقه آزاد چابهار مي تواند ايران را از منافع زيادي بهره مند كند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/65465
ساعت 09:58 چهارشنبه 25 آبان 1401
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعال مناطق آزاد تجاری _ صنعتی و ویژه اقتصادی کشور گفت: مناطق آزاد با انجام تولیدات و ایجاد اشتغال، موتور محرکه اقتصادی کشور هستند و باید توجه ویژه به آنها صورت گیرد تا جهش تولید و رونق اشتغال و توسعه کسب و کار عملا مشاهده شود.

به گزارش فرينا، «حجت الله عبدالملکی» شامگاه سه‌شنبه در جمع فعالان اقتصادی، جامعه بازاریان و سرمایه‌گذاران منطقه آزاد چابهار اظهار داشت: مناطق آزاد باید از هر لحاظ تقویت و زمینه‌های سرمایه‌گذاری در آن و مشوق‌ها بیشتر تا رشد و شکوفایی و رسیدن به جایگاه واقعی و عملی شدن رسالتی که بر هر منطقه آزاد تعریف شده را شاهد باشیم.

عبدالملکی با اشاره به اینکه تحقق شعار اقتصاد مقاومتی و رونق تولید و اشتغال در مناطق آزاد عملی خواهد شد، خاطرنشان کرد: باید مسائل و مشکلات حوزه گمرکی، ارزی، مالیاتی و اداری در تمامی مناطق آزاد بررسی و براساس اولویت پیگیری و مرتفع شوند تا سرمایه‌گذاری افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری (مدظله) و ریاست جمهوری بر توسعه سواحل مکران و بندر چابهار تاکید دارند و در این باره منطقه آزاد بخوبی می تواند با تکمیل زیرساخت‌ها نقش مهمی را ایفا کند.

مشاور رئیس جمهور گفت: منطقه آزاد چابهار نخستین سفر کاری به مناطق آزاد بود چون این منطقه از لحاظ راهبردی مهم و در صورت توجه می‌تواند ایران را از منافع زیادی بهره مند کند و هم اینکه ریاست جمهوری دغدغه زیادی به توسعه کمی و کیفی و رفع مشکلات  مناطق آزاد دارند برای همین منظور اینجا حضور پیدا کردم.

 دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری _ صنعتی و ویژه اقتصادی کشور تصریح کرد: تمامی مسائل و مشکلات پیش روی سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی چابهار را براساس اولویت و زمانبندی پیگیری و مرتفع می کنم و شخصا اعلام آمادگی می کنم همه موارد را اعلام تا مرتفع و کمترین مشکلات و موانع سر راه تولید داشته باشیم.

عبدالملکی ادامه داد: برای مشکلات مردم به ویژه حوزه تولید خسته نمی شوم و شبانه روز در پی حل موارد مطرح شده از سوی تولیدکنندگان هستم.

وی در بازدید از واحد تولیدی آریا پروفیل گفت: این شرکت با ظرفیت تولید 100 هزار تن انواع لوله‌های صنعتی گاز و لوله‌های مقاطع فولادی و پروفیل با اشتغال 80 نفر در پیکره صنعتی منطقه آزاد چابهار در حال تولید است و خوشحالیم اینچنین فعالانی در چابهار حضور دارند.

شماری از فعالان اقتصادی، جامعه بازاریان و سرمایه‌گذاران منطقه آزاد چابهار نیز لحاظ شدن مالیات بدون اطلاع سرمایه گذار، اخد ارزش افزوده 9 درصد، قوانین دست و پا گیر و مزاحم صادر شده برخی وزارتخانه ها، نبود زیرساخت برق، آب، تلفن و اینترنت و جاده ترانزتی برای حمل و نقل، فرودگاه، نبود ناوگان حمل و نقل برای حوزه گردشگری و برای سرمایه گذاری و فعالیت بهتر اقتصادی را از جمله مشکلات پیش رو عنوان و خواستار پیگیری و رفع مشکلات شدند.

«حجت الله عبدالملکی» مشاور رئیس جمهور دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور همچنین در سفر به چابهار به شهدای گمنام ادای احترام و از مناطق حاشیه‌نشین و پروژه‌های ساماندهی هزار واحدی مسکن حاشیه‌نشینی، بیمارستان امام علی (ع)، شهرک پتروشیمی توسعه نگین مکران، طرح توسعه‌ای بندر شهید بهشتی و کلانتری بازدید و در نشست با فعالان فرهنگی، علمی و پژوهشی، گردشگری شرکت و با حجت الاسلام سیدمحمد موسوی امام جمعه اهل تشیع و مولوی عبدالرحمن ملازهی امام جمعه اهل سنت دیدار و گفت و گو کرد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی