امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

استفاده از مرز شلمچه برای ورود تجهیزات و قطعات مورد نیاز فعالین حوزه انرژی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/65521
ساعت 11:48 شنبه 1 بهمن 1401
دبیر کمیته نفت، گاز و پتروشیمی سازمان منطقه آزاد اروند؛ گفت: در نشست هم اندیشی با مدير نمايندگی وزارت نفت جمهوری اسلامی ايران در عراق؛ چگونگی حضور در بازار عراق و استفاده از مرز شلمچه برای ورود تجهیزات، ماشین آلات و قطعات مورد نیاز فعالین حوزه نفت و گاز و صنایع پتروشیمی، مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش فرینا، قدرت اله طمیمیان با بیان اینکه در ادامه معرفی ظرفیت ها و مشوق های موجود در منطقه آزاد اروند به فعالین و شرکت های حوزه نفت، گاز و صنایع پتروشیمی میزبان نماینده وزارت نفت در کشور عراق بودیم، اظهار داشت: طبق روال گذشته و اینبار با حضور «سید محمد موسوی» مدیر نمایندگی وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران در عراق و هیأت همراه، از ظرفیت های مختلف منطقه نظیر بندر و واحد های صنعتی فعال در حوزه نفت و گاز  مستقر در شهرک صنعتی، بازدید کردیم.

طمیمیان خاطرنشان کرد: در ادامه طی نشستی «سید محمد موسوی» بر اساس تجربیات و سوابق کاری، نقطه نظرات فنی و کارشناسانه ای در خصوص چگونگی حضور منطقه آزاد اروند در بازار عراق و استفاده از مرز شلمچه برای ورود تجهیزات، ماشین آلات و قطعات مورد نیاز برای فعالین حوزه نفت و گاز و صنایع پتروشیمی، ارائه نمود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: همسو با این جلسه از انجمن تولید کنندگان و وارد کنندگان تجهیزات نفتی استان خوزستان نیز دعوت نمودیم تا در این حوزه هم اندیشی و تبادل نظر داشته باشیم که در نهایت ماحصل این دیدار منجر به این مهم شد که از هفته پیش رو یک کارگروه مشترک تشکیل دهیم و راه های فعالیت تولید کنندگان قطعات و تجهیزات نفتی را برای آنها تسهیل و شرایطی را ایجاد کنیم که بتوانند در منطقه آزاد اروند فعالیت کنند.

دبیر کمیته نفت، گاز و پتروشیمی سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: امیدوار هستیم با این تلاش ها و حمایت های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند از کمیته نفت، گاز و پتروشیمی، بتوانیم رونقی در حوزه انرژی به وجود بیاوریم، چراکه تمام تلاشمان بر این است ظرفیت های بالقوه منطقه به بالفعل تبدیل و مردم بتوانند از این موضوع منتفع شوند.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت