امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

روایتگری دفاع مقدس در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته

لینک کوتاه: freena.ir/detail/65706
ساعت 11:41 دوشنبه 24 بهمن 1401
غرفه سازمان منطقه آزاد اروند در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته روایتگر 8سال دفاع مقدس، شد.

به گزارش فرینا، مدیر موزه دفاع مقدس خرمشهر و روایتگر دوران جنگ با حضور در نمایشگاه، گفت: با برپایی یک غرفه مجزا، ضمن معرفی ظرفیت های گردشگری دفاع مقدس، آثار بر جای مانده از فرماندهان شهید «سید محمدعلی جهان آرا» و «صیاد شیرازی» را برای عموم به نمایش گذاشتیم.

عباس حربی با بیان اینکه گردشگری جنگ از جذابیت های بسیاری برای مخاطبان برخوردار است، تصریح کرد: داستان ها و روایت های دوران دفاع مقدس برای قشر جوان بویژه تحصیلکرده ای که در آن ایام حضور نداشتند بیش از دیگران جذاب و شنیدنی است.

حربی خاطرنشان کرد: هر ساله بیش از 3 الی 4 میلیون گردشگر از منطقه آزاد اروند دیدن می کنند که از این تعداد یک میلیون نفر گردشگر داخلی و خارجی نیز از موزه دفاع مقدس بازدید بعمل می آورند.

گفتنی است در نمایشگاه مذکور علاوه بر عموم، مسئولین کشوری و لشکری از غرفه دفاع مقدس منطقه آزاد اروند بازدید کردند.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت