به همت تیم حفاظت از اراضی ملی منطقه آزاد چابهار صورت گرفت؛

آزادسازی بیش از 4 هکتار از اراضی ملی در چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66030
ساعت 22:00 چهارشنبه 2 فروردين 1402
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار از آزادسازی بیش از 4 هکتار از اراضی ملی به همت تیم حفاظت این منطقه آزاد در چابهار خبر داد.

به گزارش فرینا، عبدالحکیم آصفی با اعلام این خبر گفت: در 10 روز گذشته، تیم حفاظت از اراضی ملی منطقه آزاد چابهار موفق به بازگرداندن بیش از 4 هکتار زمین تصرفی به بیت‌المال شده است.

آصفی ادامه داد: با تمهیدات انجام شده از سوی این معاونت جهت حراست از اراضی ملی، کشیک‌های نوروزی به صورت شبانه روزی از تاریخ 20 اسفند ماه 1401 تعیین و شروع به کار کرده‌اند.

به گفته وی، 35 نیروی انسانی با اختیارات قانونی برای برخورد و جلوگیری از هرگونه تصرفی از حصارکشی گرفته تا تسطیح زمین به همراه 6 دستگاه خودروی سبک در قالب 5 گروه مشغول پایش محدوده منطقه آزاد هستند.

معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار در پایان خاطر نشان کرد: تیم حفاظت از اراضی ملی منطقه آزاد چابهار به هیچ فرد زمین خوار و سودجویی اجازه دخل و تصرف در اموال عمومی و ملی را به ویژه در ایام نوروز، نخواهد داد.

شناسه خبری: 66030

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی