با ایجاد شبکه گردشگری جزیره قشم محقق شد:

رشد 20 درصدی گرشگران بدون ایجاد ازدحام/ افزایش زمان ماندگاری گردشگران در جزیره

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66039
ساعت 18:01 پنج‌شنبه 3 فروردين 1402
رییس کمیته گردشگری و اسکان ستاد اجرایی خدمات سفر قشم گفت: اجرای موفق طرح شبکه گردشگری سبب شد با وجود افزایش 20 درصدی ورود گردشگران به این جزیره از ایجاد ازدحام در 2 شهر قشم و درگهان جلوگیری شود.

به گزارش فرینا، ایوب زارعی با بیان این مطلب افزود: ورود بیش از 175 هزار گردشگر به جزیره قشم در 5 روز اخیر (25 تا 29 اسفند 1401) به ثبت رسیده است.
زارعی ادامه داد: این آمار نسبت به مدت مشابه سال 1400 دارای 20 درصد رشد است اما با این وجود شاهد ایجاد ازدحام در 2 شهر قشم و درگهان نیستیم.
رییس کمیته گردشگری و اسکان ستاد اجرایی خدمات سفر قشم تصریح کرد: این مهم دارای دلایل مختلفی است که اجرای موفق طرح ایجاد شبکه گردشگری مهمترین علت آن است.
زارعی گفت: توجه به زیرساخت‌ها در مناطق روستایی، ساماندهی سایت های گردشگری و معرفی هدفمند جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی جزیره قشم در کنار ترویج بوم‌گردشگری از دیگر علت‌ها به شمار می رود.
وی بیان کرد: این اقدامات علاوه تمرکززدایی از شهرهای قشم و درگهان باعث بالا رفتن زمان ماندگاری گردشگران در جزیره قشم شده است و مهمانان نورزی می توانن برای حضور حداقل 5 روزه برنامه‌ریزی کنند.
رییس کمیته گردشگری و اسکان ستاد اجرایی خدمات سفر قشم خاطرنشان کرد: در حال حاضر کمپ پارک‌های آفتاب2 و مهتاب در ساحل جنوبی، شهرهای سوزا، لافت و طبل و روستای سلخ نسبت به سایر اماکن، ظرفیت پذیرش بیشتری داشته و آماده میزبانی مطلوب از گردشگران هستند.

آخرین اخبار

همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از اداره کل گمرک منطقه
ارس تنها منطقه آزاد عضو سازمان جهانی گردشگری است
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد
ارس میزبان سومین مجمع تورگردانان کشورهای عضو اکو در سال 2026

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی