امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

پرداخت کمک هزینه خرید اقلام پزشکی مددجویان بهزیستی آبادان به مبلغ دو میلیارد 500میلیون ریال

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66138
ساعت 09:00 سه شنبه 8 فروردين 1402
مدیر اجتماعی و محرومیت زدایی سازمان منطقه آزاد اروند از مشارکت دو میلیارد 500میلیون ریالیاین سازمان با بهزیستی آبادان؛ جهت خرید ویلچر و دیگر اقلام پزشکی به مددجویان تحت پوشش بهزیستی آبادان خبر داد.

به گزارش فرینا، احسان اسلامی در حاشیه بازدید از مرکزشبانه روزی توانبخشی درمانی بیماران روانی مزمن «حامی» که با حضور معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند و همراهی امام جمعه و فرمانده سپاه آبادان انجام گرفت، از پرداخت کمک هزینه خرید اقلام پزشکی به مددجویان بهزیستی به مبلغ دو میلیارد 500میلیون ریال با مشارکت بهزیستی آبادان خبر داد و گفت: باتوجه به مشکلات مددجویان مبلغی را با مشارکت اداره بهزیستی آبادان به عنوان کمک هزینه خرید اقلام پزشکی برای افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد؛ در نظر گرفتیم.

اسلامی افزود: همچنین در راستای بازدیدهای عیدانه؛ صبح امروز با حضور جمعی از مسئولین از مرکزشبانه روزی توانبخشی درمانی بیماران روانی مزمن «حامی» بازدید بعمل آمد و هدایایی به پرسنل و بیماران این مرکز، اهدا شد.

شناسه خبری: 66138

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت