منطقه آزاد انزلی پایلوت استفاده از سفر کارت شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66446
ساعت 17:29 سه شنبه 12 ارديبهشت 1402
با حضور مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران تفاهم‌نامه همکاری بانک و سازمان منطقه آزاد انزلی منعقد گردید.

به گزارش فرینا، عیسی فرهادی در آیین امضای تفاهم نامه اظهار داشت: طراحی و صدور انواع کارت‌های بانکی و سفرکارت بانکی در صدر همکاری های دوجانبه فی مابین قرار دارد.

فرهادی تصریح کرد: سرمایه‌های کشور باید در جهت رفع مشکلات مردم بهره گرفت این سرمایه‌ها نوید بخش اشتغال و توسعه هستند و بهترین مکان برای نگهداری این سرمایه‌ها بانک‌ها هستند.

وی تصریح کرد: این تفاهم نامه جهت توسعه همکاری‌های مشترک در چهارچوب مقررات قانونی، استفاده از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های متقابل به منظور توسعه همکاری‌های مشترک و تامین منابع مالی لازم در راستای ارائه خدمات تفریحی، مسافرتی در منطقه آزاد انزلی در چارچوب ضوابط و دستور العمل های جاری مناطق آزاد امضا شد .

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی یادآور شد: تقویت همکاری جهت هدایت و تبلیغ فعالیت‌های حوزه گردشگری و استفاده از خدمات تفریحی و مسافرتی طبق فعالیت‌های قانونی مناطق سازمان‌های مناطق آزاد در این تفاهم نامه لحاظ شده است.

فرهادی اضافه کرد: منطقه آزاد انزلی ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل بسیاری دارد که با بهره گیری از این ظرفیت های می‌توان تحول مطلوبی در بخش‌های اشتغال و سرمایه گذاری ایجاد کرد.

وی در ادامه عملکرد یک‌ماهه بندر کاسپین را بسیار رضایت بخش عنوان کرد و افزود: سال گذشته در بندر کاسپین 600 هزار تن کالا تخلیه و بارگیری شد و هدف گذاری امسال این بندر دستیابی به جابجایی یک میلیون تن کالاست.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی اضافه کرد: در صورت تکمیل و اتصال خط آهن رشت-کاسپین و راه اندازی کریدور شمال جنوب در نخستین مرحله همکاری با کشور روسیه قادر خواهیم بود بالغ بر 15 میلیون بار را از این مسیر ترانزیت کنیم.

فرهادی تصریح کرد: این مسیر بندر کاسپین را به جنوب غرب آسیا متصل کرده و بندر کاسپین را به بندری بین المللی تبدیل خواهد کرد.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران سید سعید شمسی نژاد امضای این تفاهم نامه را سرآغازی برای همکاری های دوجانبه با منطقه آزاد انزلی و سایر مناطق آزاد کشور دانست.

گالری تصاویر

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟