پاکسازی سواحل شهر تاریخی حریره به مناسبت روز ملی خلیج فارس در کیش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66480
ساعت 10:20 شنبه 16 ارديبهشت 1402
طرح پاکسازی سواحل در ایستگاه شهر تاریخی حریره با حضور سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، جمعی از مسوولان محلی، گردشگران و گروه‌های مردمی اجرا شد.

به گزارش فرینا، طرح پاکسازی سواحل جزیره کیش با هدف ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست، 9 صبح امروز جمعه 15 اردیبهشت با حضور جمعی از مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش، گردشگران، ساکنان و حامیان حفظ محیط زیست و به همت شرکت گشت و گذار آسان کیش در شهر تاریخی حریره آغاز شد.

مدیرعامل شرکت گشت و گذار کیش از مشارکت کنندگان این رویداد در خصوص پاکسازی شهر تاریخی حریره گفت: پاکسازی، حفظ و نگهداری محیط زیست به عنوان یکی از مسوولیت های اجتماعی است که با در این مسیر ارزشمند گام های موثری برداشت.

امیر غفارپور با اشاره به حمایت و همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت عمران، آب و خدمات و حضور گسترده و استقبال گردشگران و ساکنان جزیره کیش از این رویداد، عنوان کرد: با همکاری گروه و جوامع مختلف از جمله جامعه بازاریان، جامعه کلوپ داران و فعالان محیط زیست؛ طرح پاکسازی سواحل با حضور حداکثری مردم آغاز شده است.

غفارپور در ادامه سخنان خود افزود: پاکسازی سواحل از حدفاصل بندر حریره تا درخت سبز با حضور بیش از 50 نفر از دوستداران محیط زیست، مسولان، گردشگران و ساکنان کیش، ساعت 9 صبح آغاز شد که  شرکت کنندگان در این رویداد زباله های سواحل را در دو بخش به صورت شیشه های حاوی ته سیگار و کیسه های زباله جمع آوری کردند.

بر اساس این گزارش، طرح پاکسازی سواحل و دریا در نقاط مختلف کیش در قالب 6 ایستگاه "سیمرغ، میکا، دامون، حریره، کلبه هور و اسکله تفریحی" آغاز شده است.

شایان ذکر است طرح پاکسازی سواحل در "ایستگاه سیمرغ" محدوده ساحل دریا و همجوار اسکله مارینا از ساعت 15 تا 18 با مشارکت شرکت مارین دریای کیش و همچنین "ایستگاه میکا" واقع در پلاژ آقایان پاکسازی محدوده شمال و جنوب ساحل از ساعت 16 تا 18 با مشارکت شرکت های پارس میکا و میتاکیش اجرا می شود.

همچنین ایستگاه دامون" نیز از ساعت 16 تا 18 با مشارکت انجمن کارآفرینان و سرمایه‌گذاران و کیش کلاب در نظر گرفته شده در این طرح می باشد و ایستگاه اسکله تفریحی ششمین ایستگاه در نظر گرفته شده برای اجرای طرح پاکسازی ساحل و دریا این اسکله از ساعت 15 تا 18 با مشارکت جامعه کلوپ داران دریایی کیش و دوستداران محیط زیست جهت در این طرح شرکت خواهند کرد.

 گفتنی است مراسم اختتامیه و اهدای جوایز ویژه و تقدیر از اسپانسرهای پاکسازی ساعت 18 در اسکله بزرگ تفریحی برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار

بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد
بازدید دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از منطقه ویژه زرندیه
آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی