دیدار اعضای کمیته برگزاری اجلاس پیرغلامان اهل بیت (ع) با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی

گیلان میزبان بیستمین اجلاس پیرغلامان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66492
ساعت 10:14 شنبه 16 ارديبهشت 1402
استان گیلان میزبان بیستمین دوره اجلاس بین المللی پیرغلامان اهل بیت(ع) خواهد بود در این راستا سردار عبدالله پور فرمانده سپاه قدس، محمد باقر باقرزاده مدیرکل صدا و سیمای گیلان، مشاور رییس سازمان صدا و سیما و دبیر اجلاس و حاج محسن طاهری از ذاکرین و اساتید مداحی بعنوان اعضای کمیته برگزاری اجلاس با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی دیدار کردند.

به گزارش فرینا، عیسی فرهادی در این دیدار حب و دوستی مردم گیلان با اهل بیت(ع) عمیق، ریشه دار و ناگسستنی دانست و اظهار کرد: این میزبانی افتخاری برای مردم این دیار و فرصتی دیگر برای ابراز ارادت به اهل بیت (ع) است.

فرهادی تصریح کرد: امروز دشمن از هر سو به دنبال ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی و کمرنگ ساختن ارزشهای دینی و معنوی در بین نوجوانان و جوانان است، برای خنثی سازی این توطئه بیان ویژگی های برجسته پیرغلامان اهل‌بیت(ع) تاثیر شگرفی خواهد داشت.

وی خاطرنشان‌کرد: سازمان منطقه آزاد انزلی در کنار سایر ادارات و دستگاه ها آماده همکاری برای برگزاری هرچه باشکوه تر این اجلاس است.

در این دیدار که معاونین سازمان نیز حضور داشتند هر یک اعضا نظرات و پیشنهادات خود را در برگزاری باشکوه این رویداد فرهنگی اعلام نمودند.

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟