آغاز برگزاری دوره جدید اردوهای راهیان پیشرفت با میزبانی ایزوایکو

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66506
ساعت 17:31 شنبه 16 ارديبهشت 1402
فصل تازه ای از اردوهای راهیان پیشرفت با هدف آگاهی بخشی نسل جوان کشور از دستاوردهای انقلاب مقدس اسلامی با حضور بیش از 150 دانشجو از سراسر کشور و به میزبانی ایزوایکو بزرگترین زیرساخت صنایع دریایی کشور آغاز شد.

به گزارش فرینا به نقل از حوزه ارتباطات و امور بین الملل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران، در جریان اولین دوره از اردوهای راهیان پیشرفت سال 1402 طی مراسمی با حضور زلفی گل وزیر علوم، بهادری جهرمی دبیر و سخنگوی دولت، سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران، دوستی استاندار هرمزگان و جمعی از مسئولان استانی، از سلمان ضربی مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره ایزوایکو به عنوان یکی از افراد تاثیرگذار و پیشگام در برگزاری این اردوها تجلیل و تقدیر شد.

لازم به ذکر است مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران سال گذشته بیش از 4000 نفر دانشجو و دانش آموز را در قالب اردوهای راهیان پیشرفت پذیرش کرده است.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی