عبدالملکی در نشست شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛

اهداف مناطق آزاد بدون حضور قدرتمند و هوشمندی روابط عمومی محقق نمی شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66595
ساعت 18:10 دوشنبه 25 ارديبهشت 1402
مشاور رييس جمهور و دبير شورايعالي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در دومین روز از نشست مدیران روابط عمومی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور که در قالب شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی این مناطق به میزبانی منطقه آزاد انزلی برگزار شد به بیان محورهای فعالیت رسانه ای غرب در مسیر استیلای استعمار سایر جوامع در چارچوب جریان های نظری اقتصاد جهانی پرداخت.

به گزارش فرینا، حجت اله عبدالملکی اظهار داشت: انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی با تکیه بر نظریه ولایت فقیه مبنای تعارض و تقابل با نظریات غربی بوده و ظرف سال‌های گذشته به نماد مقاومت و پایداری در برابر یک جانبه گرایی براساس مبانی اسلام راستین تبدیل شده است.

عبدالملكي با ارائه تحلیلی از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و جایگاه سیاست های اقتصاد مقاومتی، با تبیین ابعاد مختلف منشور مقام سازی اقتصاد کشور، تصریح کرد: تعریف راهبرد اقتصاد مقاومتی به معنای ورود به اقتصاد جهانی از موضع قدرت براساس ظرفیت های موجود در تولیدات دانش بنیان و فناور کشور.

وی با تأکید بر اینکه اهداف مناطق آزاد بدون حضور قدرتمند و هوشمندی روابط عمومی محقق نمی شود به تشریح راهبردهای مناطق آزاد در دولت سیزدهم در قالب مردمی سازی و جهانی سازی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران پرداخته و گفت: کار حرفه ای، هم افزایی میان سازمان ها و روابط عمومی های مناطق، اقدامات و برنامه های در عیار بین المللی، بسیج همه امکانات داخلی و خارجی و در نهایت امید آفرینی پنج محور فعالیت روابط عمومی های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور می باشند.

گفتنی است در این برنامه تعدادی از مدیران به بیان نقطه نظرات خود در مسائل تخصصی مناطق آزاد پرداختند و در پایان عبدالملکی با اهدای لوح تقدیر از مدیران روابط عمومی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور تقدیر به عمل آورد.

گالری تصاویر

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی