نشست مشترک سازمان غذا و دارو و مدیران غذا و داروی سازمان‌های مناطق آزاد کشور برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66668
ساعت 17:20 سه شنبه 2 خرداد 1402
نشست مشترک مسئولین سازمان غذا و دارو و مدیران غذا و داروی سازمان‌های مناطق آزاد کشور به میزبانی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویزه اقتصادی برگزار شد.

به گزارش فرینا، این نشست سه‌جانبه به مدت دو روز و با هدف هم‌افزایی، همکاری و تعامل بیشتر برای اجرای ماموریت‌ و تعهد دبیرخانه شورایعالی مبنی بر تسهیل‌گری برای سرمایه‌گذاری بیشتر، توسعۀ صادرات و کنترل اصالت و سلامت واردات از منبع تا توزیع در سطح مناطق و سرزمین اصلی برگزار شد.

بررسی چالش‌ها و موضوعات مربوط به غذا و داروی مناطق و همچنین رفع موانع دسترسی به سامانه‌های شفاف‌سازی mp46 و ttac از دیگر مواردی بود که در این نشست با حضور مدیران و کارشناسان ادارات کل انفورماتیک، گمرک، غذا، دارو، سلامت و توسعه مدیریت بررسی و راهکارهای پیشنهادی مطرح شد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی