ادای احترام «عبدالملکی» و «سرهنگی» به شهدای گمنام در جزیره کیش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66763
ساعت 14:24 چهارشنبه 10 خرداد 1402
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به همراه مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش در بدو ورود به جزیره با حضور در مسجد امام حسن مجتبی (ع) به شهدای گمنام 8 سال دفاع مقدس ادای احترام کردند.

به گزارش فرینا، مراسم عطر افشانی و غبار روبی مزار شهدای گمنام با حضور «حجت اله عبدالملکی» مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، «رحیم سرهنگی» مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش، مسئولان ارشد سازمانی و محلی، برخی از مدیران، روسای ادرات و نهادها امروز چهارشنبه دهم خرداد در مسجد امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد.

همچنین مسئولان کشوری و محلی با حضور در این مراسم معنوی و قرائت فاتحه، اهدای شاخه‌های گل و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام با گلاب و ادای احترام؛ بار دیگر با آرمان‌های امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی