سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو:

روند سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو شتاب می گیرد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66856
ساعت 07:52 دوشنبه 22 خرداد 1402
سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: با سیاست های اتخاذ شده توسط این سازمان، روند سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو شتاب می گیرد.

به گزارش فرینا، فریدون فدایی‌دولت در نشست با مدیران و کارشناسان این معاونت با بیان اینکه کارگروه رفع موانع تولید منطقه آزاد ماکو فعال تر می شود اضافه کرد: کارمندان ومدیران حوزه سرمایه گذاری و اقتصادی سازمان در راستای تسهیل فرایند سرمایه گذاری و تکریم ارباب رجوع تلاش مضاعف کنند.

فدایی‌دولت با بیان اینکه شتابدهی توسعه سرمایه گذاری منطقه در دستور کار است اضافه کرد:تمامی ارکان سازمان بویژه معاونت اقتصادی و همکاران حوزه گمرکی به لحاظ تسهیل امور مربوط به فعالیت های تولیدی اعم از تسریع در ارسال مواد اولیه وارداتی و امور مربوط به تسویه گمرکی بیش از پیش تلاش نمایند.

وی با اشاره به فعال سازی کارگروه رفع موانع تولید در این سازمان افزود: سازمان منطقه آزاد ماکو در تمامی مراحل فرآیند سرمایه گذاری از ابتدا تا زمان بهره برداری و به ثمر رساندن طرح های سرمایه گذاری در کنار سرمایه گذاران است و مشکلی در مسیر سرمایه گذاری داخلی خارجی در این منطقه پیش نخواهد آمد.

سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ماکو خاطرنشان ساخت: از همه کارشناسان و مدیران مربوطه  نیز درخواست داریم با سرمایه گذاران تعامل و همکاری‌های لازم را داشته باشند.

فدایی‌دولت، جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را رسالت خطیر این معاونت برشمرد و افزود: این مجموعه باید در راستای سیاست‌های مناطق آزاد و اقتصاد مقاومتی حرکت کرده و از ظرفیت‌های در اختیار خود به درستی استفاده کند.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی