مدیر جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم منصوب شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66982
ساعت 08:36 دوشنبه 5 تير 1402
طی حکمی از سوی عادل پیغامی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، علی اصغر موحد، به عنوان سرپرست مدیریت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این سازمان منصوب شد.

به گزارش فرینا، عادل پیغامی گفت: دکتر موحد شخصیت توانمند، متعهد و متخصص در سطح ملی به حساب می آیند و نگاهی ارزشی، جهادی و حرفه ای به حیطه کاری دارند.
پیغامی ادامه داد: اهمیت و حوزه کاری گسترده مدیریت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تهیه بانک اطلاعاتی از تعداد افراد بیکار و شاغل در جزیره و همچنین مهارت ها و توانمندی های این افراد را ضروری می سازد.
وی تاکید کرد: استفاده از نرم افزارها و سامانه های الکترونیک و بهره گیری از توان افراد متخصص برای افزایش بهره وری و سرعت عمل در انجام فرآیندهای اداری جزو رویکردهایی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: اصلاح زیرساخت ها، جایگاه منابع انسانی و بازتعریف شرایط و ضوابط شغلی با هدف ارتقای جایگاه این مدیریت از دیگر مواردی است که باید در دوره جدید مدنظر قرار بگیرد.
در بخشی دیگری از این آیین علی اصغر موحد، گفت: نگاه به حوزه مدیریت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید عوض شود و برای حوزه ای مانند «رفاه» که تاکنون مغفول مانده برنامه ریزی های لازم انجام شود.
موحد ادامه داد: با برنامه ریزی های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت جایگاه این اداره را تغییر خواهیم داد و امیدواریم طی برنامه 3 ماه نتایج اولیه تغییر و تحول برای قشموندان محسوس باشد.
وی تاکید کرد: تهیه و تجهیز زیرساخت‌ها، فراهم ساختن بسترهای الکترونیک و افزایش تعامل با نهادهای اجرایی و انتظامی شهرستان جزو اولویت های کاری برای ایجاد تحول در دوره جدید محسوب می شود.

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟