مدیرعامل اسبق سازمان:

تشکیل اتاق فکر «باهم کیش را می سازیم» نقطه عطفی در تصمیم گیری های سرنوشت ساز است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67306
ساعت 18:07 چهارشنبه 11 مرداد 1402
مهدی کشاورز گفت: حضور معاونان اسبق بخش های مختلف سازمان به پرباری و غنای اتاق فکر می افزاید.

به گزارش فرینا، کشاورز در نشست هم اندیشی ادوار گذشته این سازمان با بیان این که بررسی برنامه‌ها، سیاست‌های مختلف، شناخت تهدیدها، فرصت‌ها، نقاط قوت و ضعف و انجام مطالعات تطبیقی و بررسی تجارب ایده خوبی است که در این اتاق فکر بدان توجه شده است؛افزود: بومی سازی تجربیات و ارائه راه‌حل‌های مناسب اجرایی می تواند نقش این اتاق فکر در توسعه و پیشرفت کیش را بی بدیل کند.

وی با تاکید بر بهره مندی از نخبگان در اتاق فکر «کیش را با هم می سازیم» خاطر نشان کرد: تجربیات اعضا اتاق فکر فرصت خوبی را در اختیار تیم جدید سازمان منطقه آزاد کیش قرار می دهد تا اعضا را در کنار خود یافته و از آزمون و خطا پرهیز نمایند.

مدیرعامل اسبق سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اشتراک گذاری تجربیات در این اتاق فکر افزود: از ایده تشکیل این اتاق استقبال می کنم و اطمینان دارم با برنامه ریزی های بلند مدت شاهد دستاوردهای مهمی در ایجاد و شکل گیری کیش نوین خواهیم بود.

کشاورز، توجه به زیرساخت های کیش توسعه متوازن را مهمترین دغدغه حال حاضر سرمایه گذاران عنوان و بر اجرای آن با بهره گیری از تجارب مدیران ادوار گذشته سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد.

شناسه خبری: 67306

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی