گردهمایی موکب‌داران مستقر در مرز شلمچه برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67316
ساعت 07:46 يکشنبه 15 مرداد 1402
مسجد جامع خرمشهر، میزبان خدام زائران اربعین حسینی بود.

به‌گزارش فرینا، مدیران مواکب حسینی مستقر در مرز شلمچه، پیش از ظهر امروز در مسجد جامع خرمشهر گرد هم آمدند.

در این گردهمایی خدام زائران اربعین، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را بیان کردند و در راستای اعطای خدمات بهینه به زائران، به تبادل نظر پرداختند.

در این همایش که آئینی بود برای آغاز رسمی فعالیت مواکب حسینی در شلمچه، مسئولان ستاد اربعین فعالیت‌های زیرساختی صورت پذیرفته در این پایانه مرزی را تشریح کردند.

همچنین، پیشنهاداتی در خصوص برگزاری شایسته این اجتماع مردمی، از سخنرانان مراسم ارائه شد.

اعضای کمیته‌های 18 گانه ستاد اربعین، دیگر حاضران در این گردهمایی بودند که برخی از ایشان به تشریح اقدامات صورت گرفته در این زمینه پرداختند.

پایانه مرزی شلمچه، یکی از پرتردد ترین مرزهای غربی کشور در فرآیند اربعین حسینی است که سالانه میزبان بالغ بر 2 میلیون زائر می‌شود.

ستاد اربعین سازمان منطقه آزاد اروند، در سال جاری، اقدامات رفاهی و زیرساختی فراوانی را برای پذیرایی از زوار اباعبدالله فراهم آورده است.

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟