امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

آمادگی مرز بین‌المللی شلمچه جهت میزبانی زائرین حسینی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67401
ساعت 11:52 شنبه 28 مرداد 1402
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند از از آمادگی مرز بین‌المللی شلمچه جهت میزبانی شایسته از زائران ‌اربعین حسینی خبر داد.

به گزارش فرینا، علی زارعی ضمن ابراز خرسندی از میزبانی زائران ابا عبداله الحسین(ع) در مرز بین المللی شلمچه، اظهار داشت: ستاد اربعین منطقه آزاد اروند با همیاری و هم افزایی دیگر دستگاه‌های اجرایی منطقه تمام توان خویش را به کار گرفت تا زیرساخت های لازم جهت میزبانی زائرین حسینی در مرز بین المللی شلمچه فراهم شود.

زارعی با اشار به اینکه اربعین یک جریان عظیم فرهنگی در جهان اسلام و تشیع است، گفت: با  پیش بینی رویدادهای مختلف از سوی ستاد اربعین منطقه آزاد اروند ازجمله روایت راهیان، نذر فرهنگی، سوگواره عکس و… تلاش خواهیم کرد نقش اربعین را بعنوان یک استثنای فرهنگی به جهان مخباره کنیم.

وی همچنین فعالیت های زیرساختی از سوی ستاد اربعین منطقه آزاد اروند را مهم ارزیابی کرد و افزود: پارکینگ 90 هکتاری که ظرفیت پارک نزدیک به 30 هزار خودرو را در خود  دارد امسال با عملیات تسطیح و محصور سازی، موقعیت به مراتب بهتری نسبت به سال های گشته خواهد داشت و در کم کردن گره های ترافیکی بسیار موثر خواهد بود.

رئیس ستاد اربعین منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: ساخت مجموعه سرویس بهداشتی و حمام و محوطه سازی ضلع شمال شرقی سایت دو هکتاری به همراه سایبان، احداث مسیر اتصالی جاده امام رضا(ع)به سه راه یادمان و زیرسازی جاده سرویس دهی مواکب به همراه احداث و آسفالت توقفگاه اتوبوس ها و  احداث سایبان مسیر زوار از ابتدای گیت شماره یک تا پایانه مسافری به همراه سیستم برودتی و مه پاش نیز بخشی از فعالیت های زیرساختی در مرزبین المللی شلمچه است .

زارعی ادامه داد: همچنین مرمت و لکه گیری جاده لجستیک به منظور جداسازی عبور کامیون ها از مسیر زوار جهت تسهیل در تردد عابرین پیاده روی اربعین حسینی(ع)، خرید مخزن500مترمکعبی ذخیره آب جهت تامین آب پایدار سایت شلمچه، احداث خط انتقال فاضالب سایت دو هکتاری و اتصال به شبکه اصلی فاضالب و شبکه توزیع آب سایت شلمچه و ساماندهی، مکانیزاسیون و احداث مسیرهای اصلی ورودی و خروجی و تسطیح محوطه پارکینگ از دیگر اقدامات انجام گرفته توسط ستاد اربعین منطقه آزاد اروند است که با تلاش شبانه روزی جهت رفاه حال هر چه بیشتر عاشقان ابا عبداله (ع) انجام شد.

وی اظهار داشت: امیدوار هستیم با اقدامات انجام شده امسال شاهد برگزاری هر په باشکوه تر این رویداد بزرگ فرهنگی و سیاسی بوده و بتوانیم خادمان خوبی برای زائرین بزرگواری که شلمچه را بعنوان مرز مورد نظر خود انتخاب کرده اند باشیم.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت