همایش بزرگ مشترک عشایر ایران و عراق برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67405
ساعت 13:34 شنبه 28 مرداد 1402
همایش بزرگ مشترک عشایر ایران و عراق در منطقه آزاد اروند برگزار شد.

به گزارش فرینا، در اولین روز ماه صفر و به‌مناسبت آغاز حرکت مردمی اربعین حسینی، شیوخ، زعما، بزرگان و عشایر غیور ایران و عراق، در منطقه آزاد اروند گرو هم آمدند.

این همایش که با محوریت اتحاد دو ملت و اجتماع شیعه در حرکت عظیم و جهانی اربعین برگزار شد‌، در ادامه فعالیت‌های ستاد اربعین منطقه آزاد اروند و در راستای هماهنگی و هم‌افزایی میان دو ملت برای خدمت‌رسانی و استقبال پرشور از زائران اباعبدالله الحسین(ع) صورت پذیرفت.

این گردهمایی با اشعار حماسی و با مضامین اتحاد زیر پرچم امام حسین(ع) از سوی شعرای منطقه آغاز به‌کار کرد.

امام جمعه آبادان، سخنران این همایش بود. حجت‌الاسلام والمسلمین غبیشاوی اظهار کرد: امام حسین (ع) مدرسه‌ای است که باید با دست واحد و صدای واحد در مقابل دشمنان او بایستیم و برای او اجتماع کنیم.

وی افزود: در مقابل ما تهدیدهای بسیاری است که باید با سلاح عشق حسین(ع) به جنگ آن برویم، به یاری خدا و با تکیه بر نام حسین بر همه این فتنه‌ها فائق می‌آییم.

امام جمعه آبادان، تصریح کرد: تمام شهرهای استان خوزستان تلاش می‌کنند که میزبانان شایسته‌ای برای زوار اباعبدالله باشند.

حجت‌الاسلام غبیشاوی با قدردانی از مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند و کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در بصره برای اقداماتی که در راستای پذیرایی شایسته از زائران اباعبدالله صورت گرفت و ترتیب این همایش بزرگ قدردانی کرد و گفت: شیعه و سنی تا زمانی که زیر پرچم حسین(ع) هستند، از گزند دشمنان ایمن و در مقابل ایشان پیروز خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: چشم دشمنان حسین بر عملکرد زعمای عشایر و خادمان مواکب است و باید به نحوی شایسته از این امتحان الهی خارج شویم.

بر اساس این گزارش، مدیحه سرایی و خوانش اشعار حماسی و مذهبی در مدح اباعبدالله الحسین(ع) عاشقان و زائران کویش، از دیگر بخش‌های این گردهمایی بزرگ بود.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در بصره، اظهار کرد: در زمان حکومت بعث، هیچ مراوده مذهبی میان دو ملت و میان ملت‌های منطقه وجود نداشت.

علی عابدی یادآور شد: این اجتماع مردمی در اثر امنیت حاکم در عراق و وحدت میان ملت شیعه ایجاد شده است که زائران اباعبدالله هزاران کیلومتر را در سلاما و امنیت طی می‌کنند.

در پایان این مراسم، پرچم گنبد مبارک عتبه حسینی و عباسی (علیهم‌السلام) رونمایی و به مسئولان منطقه تحویل داده شد.

همچنین از سوی نهاد بین‌المللی صلح و سازش کشور، از شیوخ عشایر و سران طوایف دو کشور به پاس وساطت‌های مدبرانه در زمینه ایجاد صلح و سازش، تقدیر به‌عمل آمد و سفیران این نهاد معرفی شدند.

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟