در دیدار رییس کمیته توسعه و گردشگری اقلیم کردستان عراق از غرفه سازمان منطقه آزاد قشم مطرح شد؛

برقراری خط پروازی مستقیم از سلیمانیه به قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67407
ساعت 10:30 شنبه 28 مرداد 1402
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم از امکان برقراری خط پروازی مستقیم سلیمانیه ـ قشم با هدف تبادل گردشگر بین دو کشور خبر داد.

به گزارش فرینا، ابراهیم رستم گورانی، با اشاره به بازدید امل جلال، رییس کمیته توسعه و گردشگری اقلیم کردستان عراق با حضور حجت الله عبدالملکی، مشاور رییس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور از غرفه منطقه آزاد قشم در نمایشگاه بین المللی سلیمانیه گفت: در این دیدار، ظرفیت‌های قشم در حوزه زیرساخت‌ها، اماکن اقامتی، توریسم درمانی، ژئوتوریسم، صنایع دستی، روستاها، شهرها و مجتمع‌های تجاری معرفی شد.

گورانی ادامه داد: باتوجه به استقبال هیات بازدید کننده از ظرفیت‌های جزیره، پیشنهاد برقراری خط مستقیمی از سلیمانیه به قشم به منظور تبادل آسان گردشگران بین دو منطقه، ارائه شد که مورد استقبال قرار گرفت.

به گفته وی، از دستاوردهای دیگر این دیدار، پیشنهاد استقرار دفاتری به نمایندگی از تمامی مناطق آزاد کشورمان در شهر سلیمانیه به منظور تسهیلگری در این حوزه از سوی رییس کمیته توسعه و گردشگری اقلیم کردستان عراق بود.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم ضمن تقدیر از همکاری و حمایت دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور تاکید کرد: حضور و معرفی خوب فرصت‌های سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد بدون حمایت دبیر شورایعالی مناطق آزاد امکان پذیر نبود.

یادآور می شود، نمایشگاه بین المللی سلیمانیه کشور عراق که یکی از بزرگ تمرین رویدادهای خاورمیانه در حوزه گردشگری محسوب می شود، روز 26 مردادماه 1402 افتتاح شد و تا 29 مردادماه ادامه دارد.

این نمایشگاه قصد دارد جاذبه های تاریخی، گردشگری و صنایع دستی به همراه فرصت‌های سرمایه گذاری این حوزه را به علاقمندان و سرمایه گذاران در منطقه خاورمیانه معرفی کند.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی