مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم:

کار سازمانی نیاز به ذهنیت مشترک برای خلق زبان مشترک دارد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67437
ساعت 13:03 دوشنبه 30 مرداد 1402
رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: یک سازمان برای رسیدن به هدف، نیازمند سرمایه های انسانی با ذهنیتی مشترک برای خلق یک زبان مشترک است.

به گزارش فرینا، عادل پیغامی در جلسه شورای اداری این سازمان ضمن تاکید بر استفاده از روش های آموزشی و گفتگویی برای رسیدن به دستاوردهای واحد گفت: در یک سیستم، همه بخش ها باید دارای مرجع واحدی در حوزه آمار و ارقام باشند.
پیغامی خواستار دقت عمل و بازبینی طرح های ارائه شده برای توسعه جزیره از سوی همه مدیران مسئول شد و افزود: برای داشتن یک طرح جامع موفق، بهتر است موارد مشابه و متفاوت طرح های ارائه شده پیشین مورد مداقه قرار گیرد.
در این جلسه، سیدمحمد قدسی، معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم به ارائه معرفی بخش های تحت امر خود از نظر کارکردی، عملکردی و سرمایه های انسانی پرداخت.
سعید بنی عامریان، مدیر طرح و برنامه سازمان منطقه آزاد قشم نیز ضمن پرداختن به موضوعات بودجه و برنامه محور این سازمان، ظرفیت های منطقه آزاد قشم را در حوزه های مختلف مورد بررسی قرار داد.
گفتنی است، در جلسه شورای اداری سازمان منطقه آزاد قشم با حضور مشاوران، معاونان و مدیران برگزار شد.

آخرین اخبار

بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد
بازدید دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از منطقه ویژه زرندیه
آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی