هم زمان با هفته دولت در منطقه آزاد قشم؛

طرح توسعه بندر و لایروبی حوضچه بهمن قشم به بهره برداری می رسد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67520
ساعت 17:12 دوشنبه 6 شهريور 1402
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: طرح توسعه بندر و لایروبی حوضچه بندر بهمن با ارزش روز بالغ بر 7.700 میلیارد ریال، هم زمان با روزهای هفته دولت در جزیره به بهره برداری می رسد.

به گزارش فرینا، سیدمحمد قدسی با اشاره به این مطلب که توسعه بنادر، راهبردي موثر در توسعه اقتصاد دریامحور است، گفت: بر همین اساس یک پست اسکله 10 هزار تنی و یک پست اسکله 5 هزار تنی به طول 360 متر در بندر بهمن احداث شد.

قدسی همچنین از لایروبی حوضچه بهمن خبر داد و افزود: این اقدام به منظور بهره برداری بهتر از فضای حوضچه با حجمی معادل  1.1 میلیون متر مکعب، در عمقی با کمینه 7.5 و بیشینه 9.2 متر در دهانه ورودی و فضای داخلی حوضچه به انجام رسیده است.

به گفته وی، امروزه بالغ بر 90 درصد از تجارت جهانی از طریق حمل و نقل دریایی انجام می شود و ارزانی و حجم بالای تبادل کالا در این حوزه باعث شده حمل و نقل دریایی و راه هاي آبی و به تبع آن بندرها از توجه ویژه اي برخوردار باشند.

معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: با توجه به رویکرد دریاپایه دولت و از طرفی صادرات محور بودن کالاهای تولیدی در قشم، بندرها برای جزیره، دروازه ای رو به تجارت جهانی خواهند بود و سعی ما افزایش این ظرفیت است.

 

آخرین اخبار

بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد
بازدید دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از منطقه ویژه زرندیه
آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی