منطقه آزاد اروند می تواند قطب انرژی برای سرمایه گذاران چینی باشد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67639
ساعت 15:19 يکشنبه 19 شهريور 1402
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار سازمان منطقه آزاد اروند در حاشیه نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری «سیفیت» چین، گفت: منطقه آزاد اروند با داشتن ظرفیت های عظیم حوزه نفت؛ گاز و پتروشیمی می تواند قطب انرژی برای سرمایه گذاران کشور چین باشد.

به گزارش فرینا، روح الله خزایی ضمن اشاره به قرارداد همکاری 25 ساله ایران و چین و به سرانجام رساندن این قرارداد، اظهار داشت: در راستای توسعه روابط خارجه و گسترش سرمایه گذاری خارجی، دو کشور ایران و چین با داشتن منافع مشترک طبق قرارداد سند راهبردی همکاری 25 ساله، می‌توانند اتفاقات خوبی را در سطح کلان رقم بزنند که حضور مناطق آزاد با معرفی بسته‌های سرمایه‌گذاری در نمایشگاه سیفیت چین نقطه عطف و چشم انداز روشنی در این میان، محسوب می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه منطقه آزاد اروند با داشتن ظرفیت‌های عظیم نفت، گاز و پتروشیمی یکی از قطب‌ های مهم انرژی در کشور است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه چین بزرگ‌ترین مصرف کننده انرژی در دنیا است، اروند بهترین گزینه برای سرمایه گذاری این کشور خواهد بود.

وی، 16 میدان نفتی موجود در محدوده منطقه آزاد اروند که بهره‌بردار همه آنها شرکت نفت و گاز اروندان است را ظرفیت بالایی در تولید صنایع پایین دستی عنوان کرد و افزود: منطقه آزاد اروند با داشتن صنایع بالادستی و پائین دستی و در کنار آن قوانین سهل و آسان در حوزه سرمایه‌گذاری امتیاز ویژه‌ای نسبت به سایر مناطق آزاد دارد که قطعا برای سرمایه‌گذاران چینی جذاب خواهد بود.
بیست و سومین رویداد تجارت و سرمایه‌گذاری چین (سیفیت 2023) به‌عنوان تنها رویداد تشویق سرمایه‌گذاری کشور چین برای تسهیل سرمایه‌گذاری‌های مشترک در دیگر کشورها از 8 الی 11 سپتامبر سال 2023 میلادی (برابر با 17 لغایت 20 شهریورماه 1402 هجری خورشیدی) در شهر شیامن کشور در حال برگزاری است.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی