مدیر فرهنگی، اجتماعی و ورزش سازمان منطقه آزاد قشم خبر داد؛

کسب 10 مدال رنگارنگ توسط تیم الیت کیک بوکسینگ منطقه آزاد قشم در مسابقات کشوری

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67722
ساعت 14:27 دوشنبه 3 مهر 1402
مدیر فرهنگی، اجتماعی و ورزش سازمان منطقه آزاد قشم از کسب 10 مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران منطقه آزاد قشم در مسابقات الیت کیک بوکسینگ قهرمانی کشور خبر داد.

به گزارش فرینا، مجتبی سلیمی با بیان این مطلب، اظهار داشت: تیم منتخب الیت کیک بوکسینگ منطقه آزاد قشم موفق به کسب 2 مدال طلا، 2 مدال نقره، 6 مدال برنز در مسابقات قهرمانی کشوری این رشته شد.

سلیمی ادامه داد: این مسابقات با حضور بیش از 200 ورزشکار از 15 استان کشور در استان گیلان، شهرستان لاهیجان برگزار گردید و در پایان، آقای محمد نوروزی از قشم به عنوان بهترین داور این مسابقات برگزیده شد.

به گفته وی؛ در پایان این دور از رقابت های کشوری رشته الیت کیک بوکسینگ، تیم منطقه آزاد قشم کاپ اخلاق تیمی را به دست آورد.

مدیر فرهنگی، اجتماعی و ورزش سازمان منطقه آزاد قشم در پایان خاطرنشان کرد: حمایت از تمامی ورزشکاران و تیم های ورزشی فعال یکی از سیاست‌های مدیریت فرهنگی، اجتماعی و ورزش سازمان منطقه آزاد قشم بوده و برای بهبود وضعیت آنها برنامه ریزی هایی صورت گرفته است.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی