در سومین روز از هفته گردشگری؛

فعالان حوزه گردشگری چابهار تقدیر شدند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67771
ساعت 14:09 يکشنبه 9 مهر 1402
فعالان حوزه گردشگری چابهار به مناسبت هفته گردشگری از سوی سازمان منطقه آزاد چابهار مورد تقدیر قرار گرفتند.

به گزارش فرینا، مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد چابهار به نمایندگی از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، ضمن بازدید از مراکز و اماکن اقامتی، فروشگاه‌های صنایع دستی و کلوپ‌های تفریحی، از تلاش‌های فعالان گردشگری این منطقه برای معرفی هرچه بهتر ظرفیت‌های چابهار زیبا و ارائه خدمات شایسته به گردشگران، تقدیر کرد. 

محمد سعید موسایی باغستانی، در این بازدید ضمن اشاره به ظرفیت‌های بی‌مانند این سرزمین چهار بهار گفت: جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی این منطقه از انجیر معابد گرفته تا کوه‌های مریخی، بنادر بریس و تنگ، درک، دریاچه صورتی و حتی گاندوها، ظرفیت‌های منحصربفردی هستند که تنها با همت فعالان گردشگری چابهاری می‌توانند به مردم ایران و جهان، شناسانده شوند. 

موسایی با اهدا لوح‌های تقدیر به فعالان گردشگری این منطقه، از سوی امیر مقدم، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز به تمامی تلاشگران این عرصه خداقوت گفت.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی