یک نماینده مجلس مطرح کرد؛

مجلس از مواد قانونی مرتبط به مناطق آزاد در برنامه هفتم توسعه حمایت می کند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67832
ساعت 16:29 شنبه 15 مهر 1402
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی در دیدار با مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: مجلس از مواد قانونی مرتبط به مناطق آزاد در برنامه هفتم توسعه حمایت می کند.

به گزارش فرینا، حبیب الله دهمرده در این دیدار ضمن پیگیری راه‌اندازی منطقه آزاد سیستان بر تسریع راه‌اندازی این منطقه آزاد تاکید کرد.
حجت الله عبدالملکی هم در این دیدار در خصوص فرآیند ایجاد مناطق آزاد جدید توضیحاتی ارائه داد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با بیان اینکه در اولین فرصت کارهای اجرایی منطقه آزاد سیستان انجام خواهد شد افزود: در مرحله انتخاب اعضای هیات مدیره مناطق آزاد جدید هستیم و در آینده نزدیک شاهد راه‌اندازی این مناطق خواهیم بود.  
منطقه آزاد سیستان یکی از 7 منطقه آزاد جدیدی است که در اردیبهشت ماه 1400 با رای اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام به تصویب رسید.
این 7 منطقه آزاد جدید در استان‌های گلستان (اینچه‌برون)، ایلام (مهران)، اردبیل (اردبیل)، سیستان و بلوچستان (سیستان)، کردستان (بانه ـ مریوان)، بوشهر (بوشهر)، کرمانشاه (قصر شیرین) قرار دارد.
 

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟